Mijn zelfleesboek voor groep 5

Ze krijgen het lezen al best onder de knie, de kinderen in groep 5. Maar ze moeten natuurlijk wel blijven oefenen! En dat is niet moeilijk met deze bundel boordevol spannende, grappige en mooie verhalen, die rijkelijk van illustraties zijn voorzien. Met verhalen van onder anderen Arend van Dam, Marjon Hoffman, Vivian den Hollander en Mirjam Oldenhave, en bekende personages zoals Spekkie & Sproet, Floor en Vos & Haas.

De verhalen in dit boek gaan avi niveau M4 tot en met E5. Benieuwd hoe avi-lezen tegenwoordig werkt? Daar maakte ik eerder deze blog van: Avi lezen, hoe werkt het?

Mijn zelfleesboek voor groep 5

Zelfleesboek groep 5

De mix van bekende en gloednieuwe personages in verhalen over allerlei onderwerpen, zorgt ervoor dat ieder kind iets kan vinden dat hem aanspreekt.

De verhalen sluiten goed aan bij de belevingswereld van kinderen in groep 5 en lopen van E4 via M5 op naar E5. Zo kunnen ze het hele jaar lezen op hun eigen niveau.

Mijn zelfleesboek voor groep 5 / Diverse auteurs en illustratoren | € 20,99 / ISBN 978 90 216 8241 9 | Fictie 8+

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *