Campingbedje Deryan

Ga je op vakantie met een peuter, dan is een reistentje van Deryan een uitkomst. Het tentje is een reisbedje en box in één en biedt bescherming tegen muggen, dankzij het muggengaas.

Deryan reisbedje peuter luxe

Het DERYAN Travel Cot Peuter Luxe reisbedje is een compact pop-up reisbedje/-tentje van slechts 2,4 kg. Gemakkelijk mee te nemen én de Peuter Luxe is binnen 2 seconden opgezet – dit zorgt ervoor dat de Peuter Luxe dé ideale oplossing en vervanging van het zware campingbed is!

Naast het lichte gewicht biedt het ook extra bescherming tegen zon, muggen en andere insecten.

Een campingbedje zelf meenemen

Deryan reisbedje peuter luxe

Als je een hotel, appartement of andere accomodatie boekt voor je vakantie, kan je er vaak (tegen een kleine vergoeding) een babybedje bij krijgen. Je weet echter niet wat de staat van het bedje is. Zelf hebben wij al wel vaker mee gemaakt dat het geleverd bedje niet in een goede staat verkeerde en daarmee zelfs gevaarlijk was. Een matras dat te klein is, spijlen die te ver uit elkaar staan, kapotte bedjes, we hebben van alles gezien. Daarom wilden wij ook zelf een reisbedje aanschaffen. Dat hebben we destijds gedaan, dat was een Nuno reisbed. Dit bed was ideaal en hij kon ook als box dienen, maar hij was erg groot en zwaar en toch wel veel werk om in en uit elkaar te halen.

Deryan peuter luxe

Nu hebben we de Deryan Peuter luxe, een travel cot die je in een paar seconden opzet. Je hoeft enkel het elastiek van het kleine pakketje te laten glijden en hij staat. Invouwen is al net zo simpel, mits je het trucje door hebt. Even goed de YouTube instructie kijken, beetje oefenen voor je op vakantie gaat en je hebt het zo onder de knie.

Toen wij het reisbedje net kregen wilde onze peuter dochter er gelijk een nachtje in slapen. Kamperen, noemde ze het. Dat is het ook als je in een tentje slaapt, natuurlijk. Of het nou in je eigen slaapkamer is of op vakantie, in een tentje slapen is kamperen! Ideaal dat je de muggen ook weghoudt van je kinderen met het tentje, want ze worden bij ons thuis allebei gauw lek geprikt.

Review Deryan reisbed

Wat een gemak biedt dit reisbed, hadden we dat maar eerder gehad. Wat had dat een gesjouw met een onhandig campingbedje gescheeld, of de vele teleurstellingen van kapotte of slechte babybedje op vakantieadressen. De pop-up functionaliteit is zo welkom! Geen stokken of gepriegel, hoppa het bedje staat. Het bedje is licht en compact, maar biedt genoeg ruimte, dat zelfs onze vijfjarige er goed in kan liggen.

Zelf vond ze het bijgeleverde matrasje wel echt te dun. Het matrasje is ideaal, door het zichzelf vol laat lopen met lucht. Een matje dat zichzelf opblaast. De 2,5 cm is voor haar formaat wellicht te dun. Ze is bijna 4 jaar nu. Maar je kan het wel oplossen door iets zachts eronder te leggen, een dekbed of matras of iets. Mogelijk dat de vloer op je vakantie accommodatie ook wat minder hard is. Ook zag ik op de website van Deryan dat je een 3,5 cm dik matrasje erbij kan kopen, die 1cm extra scheelt vast wat. Dat zou ik dan aanraden als je kindje al wat groter is (meer dan 15 kg).

Een ander minpuntje is dat de kinderen niet zelf het tentje kunnen openmaken, althans we hebben niet gezien hoe we de rits vanuit binnenuit kunnen laten open doen. Vanwege de muggen willen ze het muggen net graag dicht, maar ze kunnen er dan niet zelf uit om naar de wc te gaan. Dat is onhandig, daarom laten we het nu een stukje open, zodat ze er nog net met hun vingers tussen kunnen om de rits van buitenaf open te krijgen.

Het is een ideaal bedje om mee te nemen, uit logeren, op reis of gewoon voor in de achtertuin tijdens het middagdutje. Compact en mooi.

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Campingbedje Deryan

  Kirsten

  (5 augustus 2019 - 08:12)

  Dit is echt een goede, ideaal voor vakantie maar ook slapen bij opa en oma

  Mar

  (5 augustus 2019 - 08:11)

  Precies wat we nodig hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *