Bruiloft kleding baby en dreumes

Begin juni hebben wij een bruiloft en ik duim voor mooi weer. Bruiloft kleding uitzoeken is hartstikke leuk, maar ook een uitdaging. De kleine is nog te klein voor veel feestoutfits, dus het was even zoeken, maar dit hebben wij gevonden voor onze knul.

What's on mama's mind - bruiloft outfit zaraDe outfit komt bij de Zara vandaan. Bestaat uit een overhemd, bermuda broek, bretels (kun je er ook afhalen) en zomerschoentjes.

We gokken er dus op dat de zon schijnt begin juni, anders moeten we alsnog een lange broek, bijvoorbeeld een Chino erbij zoeken. Wellicht is een reserve outfit sowieso geen gek idee.

Het overhemdje is lichtblauw met een licht wit streepje erin. Het materiaal is linnen. De bermuda is beige met donkerblauw (katoen) en heeft afneembare donkerblauw met bruine bretels. De schoentjes zijn zilvergrijs.

Ons zoontje is ten tijde van de bruiloft 17 maanden oud. Heeft nu maatje 86 voor shirts en overhemden en broeken meestal maatje 74. Dat hebben we nu dus ook gekocht ervan uitgaande dat hij niet extreem hard groeit de komende maand. De schoenen zijn in maat 21, maar vallen erg ruim.

What's on mama's mind - schoenen maat 21 zaraWhat's on mama's mind - korte broek /  bermuda ZaraWat vind je van de outfit?

Heb je zelf ook binnenkort een bruiloft? Wat trek jij jouw kleintje aan? Ik ben heel benieuwd naar jullie creaties.

Ohja, het hoedje hebben we een keer gekregen op een Italiaanse bruiloft, dus ik weet helaas niet waar deze vandaan kom. Maar die verkopen ze ook o.a. bij de Zara en ik geloof dat ik er zelfs weleens een bij de H&M heb gezien.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *