De Kameleon: Bluf en word niet ontmaskerd:14+ jaar

Het begint al met een interessante naam voor een spel. De kameleon: het supersociale detective partyspel. Een naam die omschrijft wat het doel is van het spel. Bluf en… word niet ontmaskerd.

De Kameleon – spelregels

de kameleon

Dit spel is een spel wat je met familie of vrienden speelt. Het is een sociaal detective spel bestaande uit 20 thema kaarten, code kaarten en 2 dobbelstenen.

Wat is het plan?

de kameleon

Iedereen kent ‘het geheim’ behalve de kameleon. Maar wie is de kameleon? Om hem te vinden, moeten spelers ‘het geheim’ beschrijven in slechts één woord. Als je te specifiek bent, zal de kameleon zich gemakkelijk verborgen kunnen houden. Maar als je het te vaag houdt, word je zelf misschien verdacht. Wanneer iedereen een woord heeft gezegd, begint de discussie… en het gebluf natuurlijk! Iedereen kan iemand beschuldigen, maar als je het mis hebt, ontsnapt de kameleon!

Om te kunnen winnen zullen de spelers moeten samenwerken als echte detective. Als jij echter De Kameleon bent, zijn de regels heel wat eenvoudiger: zorg dat je niet ontdekt wordt!

De jacht is geopend!
Iedereen probeert de kameleon te ontmaskeren… Maar iedereen is verdacht! Eén woord kan het einde betekenen.

Iedereen zegt een woord dat die associeert met “het geheime thema” om de kameleon te ontmaskeren… want die kent “het geheim” niet. Zal de kameleon bluffen en z’n onschuld staande houden? Nadat iedereen z’n zegje heeft gedaan begint de stemronde en is het uur van de waarheid gearriveerd.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *