SES Spiraal tekenset met kaarten

Over de knutselspulletjes van SES heb ik al meerdere blogs gemaakt, dit keer is de SES creative spiraal tekenset met kaarten aan de beurt.

Wij vinden het leuk om samen te knutselen. Dus regelmatig zitten we aan de eettafel met een grote mand vol tekenspullen en knutselmateriaal. Onze nieuwste aanwinst is de spiraal tekenset. Als je de doos met spullen ziet, dan herinner je het je mogelijk wel van vroeger, de spiralen en de pen met de verschillende kleurtjes.

De doos bestaat uit een verschillende wieltjes, voorbedrukte vellen en een tienkleurige pen. Je kunt mooie kleurrijke tekeningen maken met de spiraal in combinatie met de kleurtjes pen. Net als veel van de andere knutselspullen, zoals “ik leer knippen” is deze set goed voor de motoriek van je kindje. Ze kunnen goed oefenen met pen en papier.

SES creative spiraalteken set

In begrepen bij SES creative spiraal tekenset

Spiraal tekenen 2.0
Pen met 10 verschillende kleuren
Tools voor het maken van verschillende spiraalvormen
Stimuleert de creativiteit

SES creative spiraalteken set

Wat vinden we ervan?

Het is een mooie uitgebreid pakket en het is erg leuk om mee te spelen. Mijn kinderen zijn dus gek op knutselen en hoe meer variatie hoe beter. Doordat de voorbedrukte vellen erbij zitten kunnen de jongere kinderen ook al iets heel moois maken. Daarmee heb je meteen weer iets leuks voor een verjaardag van opa of oma of andere gelegenheid.

Kijk bijvoorbeeld deze stoere schattige dino. Die kun je dus mooi versieren!

SES creative spiraalteken set

De spiraal tekenset van SES is te koop bij bol.com voor € 7,49

Spel:  Spiraal tekenset
Merk: Ses creative
Leeftijd: 5 tot 10 jaar
Geschikt voor: jongens en meisjes

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *