De leukste kinderkleding voor het najaar

De echte koud gaat er toch echt aan komen, ik was er even niet meer op voorbereid. Inmiddels zijn alle jurkjes met korte mouwen wel van het kledingrek van mijn dochtertje gehaald. Opgeborgen in de bakken voor het voorjaar en de zomer, althans het geen dat ze dan mogelijk nog past. De rest gaat door naar kinderen van vriendinnen van mij. Het kledingrek was vervolgens wel iets te leeg, want de winterkleding van vorig jaar, daar was ze wel uitgegroeid. Een goed excuus om te shoppen bij schattigebabykleertjes.nl.

De leukste kinderkleding van het najaar

kledingrek

Het was hier dus weer nodig om de garderobe aan te vullen. Wij gaan dan vaak op zoek naar leuke jurkjes, want dat draagt mijn dochter toch het allerliefst. Comfortabel en makkelijk aan te trekken, maar wel geheel in haar stijl en smaak. En wat mij betreft in dit geval warm genoeg voor de winter.

We hebben een aantal favoriete merken waar we meestal wel succes hebben. Ik denk dat het vaak zo is dat bepaalde merken je meer aanspreken dan andere en dat je daar dan toch wel vaker herhaaldelijk slaagt. Zo hebben we dat voor jurkjes van B.Nosy, Babyface en Quapi. Daar scoren we altijd goed mee. Het merk SOMEONE valt bij mijn dochter tegenwoordig ook in de smaak. Dit merk heeft heel veel vrolijke opdrukken en prints. Veel dieren, Grote afbeeldingen van bijvoorbeeld een paard of konijn.

Het Belgische merk SOMEONE is voor nieuwsgierige en ondeugende jongens en meisjes van 0 t/m 10 jaar. SOMEONE kleding is van hoogwaardige comfortabele materialen, sprekende kleuren en mooie illustraties met een betaalbare prijs!

Schattigebabykleertjes.nl

Voor de zomer hadden we daar al een vrolijke lila kleurige jurk met giraffen van.

Sale, pre sale en Black Friday Sale

De tijd van sale komt er nu weer aan. Afgelopen jaren heeft Black Friday ook in Nederland intrede gedaan. Een trend, net als Halloween vanuit Amerika die langzaam integreert in Nederland of we daar nou blij mee zijn of niet. Van sale worden we vaak wel blij, maar er is toch wel commentaar op het duurzame karakter van een massale uitverkoop. Nou moet ik heel eerlijk zeggen dat ik niet helemaal voorstander ben van Black Fridays, als het gaat om overmatige consumeren van producten die niet essentieel zijn. Toch kan je prima sale shoppen als je bewust shopt: Shoppen van spullen die je nodig hebt. Kinderkleding is toch wel een noodzakelijk goed; kinderen groeien uit hun kleding en hebben simpelweg nieuwe kleding nodig. Ook fijn als je je kind kan aankleden met kleding die hij of zij zelf erg leuk vindt. Met de huidige economie is helemaal niet onverstandig om in de sale te shoppen, want het scheelt je vaak veel geld. Black Friday begon dit jaar rond 18 november en loopt vaak door tot Cyber Monday wat dit jaar op 28 november 2022 is.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *