De top 10 van populairste speelgoed cadeautjes van 2022

Deze laatste week voor pakjesavond breekt toch altijd wel even stress uit in meerdere huishoudens. Zijn de hulpsinterklazen en -pieten wel op tijd met alle cadeautjes. En het allerbelangrijkste: hebben ze wel het allerleukste speelgoed in huis gehaald? Met De top 10 van populairste toys van Amazon. De leukste speelgoed cadeautjes van 2022 van Amazon zal je in elk geval goed scoren bij jouw kinderen. De hulp sinten van Amazon.nl zijn druk in de weer geweest met de voorbereidingen, en hebben hun leveranciers gevraagd welk speelgoed nou eigenlijk het meest verkocht zijn afgelopen jaren. Dit resulteerde in een lijst van het populairste speelgoed van dit moment. Ik deel graag de lijst met je! En ik heb extra goed nieuws, want, ik mag ook pakketjes met twee items weggeven! Lol Doll: Missy Frost en Lol Surprise Doll. Lees hieronder meer, maar eerst de top 10 van Amazon!

De top 10 van populairste speelgoed cadeautjes van 2022

Lol fashion show missy frost
 1. Bamboo Boo Koala interactieve dierenhandtas. Deze handtas is overigens ook verkrijgbaar in de vorm van andere dieren. Razend populair, superschattig, aaibaar en megacool – advies verkoopprijs €29,98.
 2. Barbie 3-in-1 Droomcamper voor Kinderen vanaf 3 Jaar -Barbie stond vroeger al op mijn eigen wensenlijstje, maar nu is er wel een heel mooie camper. Lekker roze! advies verkoopprijs €79,99
 3. LOL Surprise Fashion Show pop – voor kinderen vanaf 4 jaar – een surprise bal van L.O.L. Surprise doet het goed op feestjes, maar natuurlijk ook op Sinterklaas, in de schoen of in de zak. De Fashion Show pop is super fashion! of course! – advies verkoopprijs €17,69
 4. LOL Surprise OMG Fashion Show Style Edition poppen – vanaf 4 jaar – omdat Missy Frost een winnaar is van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2022 heb je deze fashionista al veel vaker voorbij zien komen op mijn kanalen. advies verkoopprijs €42,49
 5. Bordspel – Reis door Europa voor de hele familie – omdat spelletjes altijd leuk zijn, vooral met de feestdagen – advies verkoopprijs €51,99
 6. Exploding Kittens – Kaartspel voor de hele Familie – Ik promoot dit spel al jaren, ooit gekocht toen het net op de markt was, in het Engels. Wat een plezier met dit kaartspel voor jong en oud. – advies verkoopprijs€19,59
 7. PAW Patrol 6 – Brandweerauto – advies verkoopprijs €49,99
 8. Beverbende Kaartspel – vanaf 6 jaar – Beverbende is ook een van onze favoriete spelletjes die we zo ’s avonds na het eten even doen. Of op vakantie. Lekker makkelijk meenemen als je uiteten gaat en tijdens het wachten je niet wilt vervelen (veel beter dan een ipad mee). Om teleurstellingen te voorkomen voor jezelf, weet dat kinderen hier al heel gauw veel beter in zijn dan jijzelf. Hun ijzerscherpe geheugen en hun goede focus… dat is net als met memory, komt hier goed van pas – advies verkoopprijs €9,99
 9. Vtech Mijn eerste 100 woordjes voor jongens en meisjes van 1 tot 4 jaar – advies verkoopprijs €21,49
 10. Play-Doh Kitchen creations met 20 accessoires en 8 potjes – omdat kleien altijd leuk is, vooral op van die koude druilerige dagen, maak eens een paard van Sinterklaas of een pepernoot van klei. – advies verkoopprijs €34,95

Ik ben benieuwd wat jij van het lijstje vindt. Onze favoriete items? Wij kregen L.O.L. Surprise Fashion Show ballen en Missy Frost. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor een winactie. Dus doe gauw mee!

Winactie: L.O.L. Surprise Fashion Dolls

Lol fashion show missy frost en lol bal

Win: Een LOL Surprise Fashion Show pop (de bal) en LOL Surprise Fashion Show pop Missy Frost
Wanneer: 26 t/m 29 november 2022
Hoe: Laat in een reactie weten dat je meedoet. Meedoen kan ook op Instagram zodra de post online staat. Lees de disclaimer voor de voorwaarden winacties.

De items en dit persbericht kregen we toegestuurd van Amazon!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

38 gedachten over “De top 10 van populairste speelgoed cadeautjes van 2022

 • 30 november 2022 om 18:52
  Permalink

  Mijn dochter is hele grote lol fan dus ze zou hier zo blij mee zijn, duimen!!!!

  Beantwoorden
 • 30 november 2022 om 18:51
  Permalink

  Wauw wat een geweldig pakket. Ik doe graag mee voor mijn kleinkinderen

  Beantwoorden
 • 30 november 2022 om 10:28
  Permalink

  Ahhhhh L.O.L. 🙂 supernice, natuurlijk doe ik mee voor mijn meisje!

  Beantwoorden
 • 29 november 2022 om 02:36
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje! We spelen samen vaak met de poppen en zou der zeker verassen met een LOL pop!

  Beantwoorden
 • 28 november 2022 om 18:38
  Permalink

  Wat heerlijk die lol bollen. Ik doe graag mee aan deze super leuke actie . Daar word je alleen maar lollig van.

  Beantwoorden
 • 28 november 2022 om 17:24
  Permalink

  Ik doe zeker mee want L.O.L. is hier heel favoriet.

  Beantwoorden
 • 28 november 2022 om 16:41
  Permalink

  Ik doe mee, als ik win zal mijn nichtje er heel erg blij mee zijn!

  Beantwoorden
 • 28 november 2022 om 14:09
  Permalink

  Ik doe heel graag mee. Daar zou ik iemand heel erg blij mee maken… 🙂

  Beantwoorden
 • 28 november 2022 om 11:19
  Permalink

  Weer zo’n gave actie, jullie maken er zo wel echt een feestmaand van! Doe graag mee voor onze dochter van 5.

  Beantwoorden
 • 28 november 2022 om 09:22
  Permalink

  Deze keer niet voor mijn dochter, want die is hier alweer te oud voor maar haar kleine nichtje vindt dit heel erg leuk en mijn dochter is nogal een zorgzaam type dus die zou haar kleine nichtje maar wat graag hiermee willen verrassen. Nu hebben zij het thuis ook niet zo breed dus dit zou een heel leuk extra cadeau zijn.

  Beantwoorden
 • 28 november 2022 om 09:21
  Permalink

  Supergave actie! Doe graag mee voor mijn dochter die samen met haar vriendinnetje vele uren speelplezier heeft met LOL!

  Beantwoorden
 • 28 november 2022 om 07:11
  Permalink

  Ja, we doen mee! Met twee jonge dames die dit super vinden! En de oudere en mama stiekem ook wel!

  Beantwoorden
 • 28 november 2022 om 05:18
  Permalink

  Ook mijn kleindochter is hier helemaal gek van dus ik doe graag mee

  Beantwoorden
 • 27 november 2022 om 22:01
  Permalink

  Wat een leuke winactie! Ik maak graag kans

  Beantwoorden
 • 27 november 2022 om 17:47
  Permalink

  Supertof ons meisje is echt grote L.O.L fan. Na sinterklaas is ze jarig en ze heeft heel vee lol op der lijstje staan.. ik doe dus graag mee, ons meisje zou er heeeeel blij mee zijn 🤞🤞

  Beantwoorden
  • 27 november 2022 om 18:44
   Permalink

   Er is ’n meisje, dat hier zéér veel van houdt, die echt héél erg graag iets van L. O. L. zou hebben, het is mijn kleindochter van 7 jaar. Werkelijk dól gelukkig zou ze zijn!! Ik zie haar al blij lachen!! 🥰

   Beantwoorden
 • 27 november 2022 om 16:28
  Permalink

  Bedankt voor de actie en succes voor de deelnemers, ik maak graag kans voor mijn lieve nichtje.
  Het is een gevoelig meisje en in tegenstelling tot haar broertje, broer en zus zondert ze zich wat vaker af en dan speelt ze graag, o.a. met LOL spullen dus ik denk dat ik haar hier echt blij mee zou maken! Het is zo’n lief meisje.

  Beantwoorden
 • 27 november 2022 om 16:24
  Permalink

  Mijn dochter is sinds kort helemaal fan van alles van LOL ze wil haar collectie graag uitbreiden. Wat zou het leuk zijn om haar hier mee te mogen verrassen. Perfect voor de december feestmaand!

  Beantwoorden
 • 27 november 2022 om 16:13
  Permalink

  Toffe winactie, ik loot graag mee.
  Ik vind dat er op het lijstje mooie cadeautjes staan.

  Beantwoorden
 • 27 november 2022 om 14:24
  Permalink

  Ik zou heel graag willen winnen voor ons prachtige gezin en ik hoop dat ik win.

  Beantwoorden
  • 27 november 2022 om 21:10
   Permalink

   Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtjes die gek zijn van L.O.L!

   Beantwoorden
 • 27 november 2022 om 14:14
  Permalink

  Leuk ik doe graag mee voor mijn dochter

  Beantwoorden
 • 27 november 2022 om 12:37
  Permalink

  Hier kan ik thuis heel wat blije gezichten mee creëren.

  Beantwoorden
 • 27 november 2022 om 11:08
  Permalink

  daar wordt mijn l.o.l. fan thuis heel erg blij van!

  Beantwoorden
 • 27 november 2022 om 11:07
  Permalink

  Heel graag voor mijn kleindochters. Ze vinden LOL helemaal geweldig.

  Beantwoorden
 • 27 november 2022 om 10:56
  Permalink

  Lol surprise staat al een paar jaar met stip op één op haar verlanglijstje. Komende maand gaan we verhuizen en haar enige echte wens voor haar kamer was een plank om haar lol surprise mooi neer te kunnen zetten 😊. Ik doe dus graag mee.

  Beantwoorden
  • 27 november 2022 om 19:22
   Permalink

   Wauw wat een geweldige actie
   ik doe graag mee voor ons dochter die bijna 7 jaar wordt, bovenaan haar verlanglijstje staat spul van l o l
   Hier heeft ze zoveel plezier van en kan ze zich tijden mee vermaken, het is en blijft leuk.
   Ik zou haar enorm graag willen verassen met dit leuke pakket

   Beantwoorden
 • 27 november 2022 om 07:33
  Permalink

  Wow onze dochter is helemaal gek van L.O.L dis ik waag graag een kans!

  Beantwoorden
 • 26 november 2022 om 21:00
  Permalink

  Wow die zijn tof zeg! Daar zou ik twee hele blije meiden mee hebben 🙂

  Beantwoorden
 • 26 november 2022 om 20:20
  Permalink

  Whaaaa, gaaf hoor.. En echt iets voor onze meiden. De jongste speelt er volop mee en de oudate vind het leuk om ze te sparen. En de fashion doll stond ecjt boven aan de verlanglijst van de jongste dame.. We gaan duimen ❤️🍀

  Beantwoorden
  • 27 november 2022 om 18:52
   Permalink

   Wauw ik doe mee! Super leuk voor mijn nichtje. Ze is helemaal fan van L. O. L. Ze wil ze zo graag van sinterklaas. Zou echt een hele leuke verrassing voor haar zijn!

   Beantwoorden
 • 26 november 2022 om 19:27
  Permalink

  Leuk! Alle 3 mijn meiden zijn gek op L.O.L. dus zou een mooi december cadeau zijn.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *