De voordelen van een telefoonhoesje gebruiken

Ik neem eigenlijk altijd een 2-jarig abonnement met een nieuwe telefoon. Inmiddels zijn de 2 jaar van mijn abonnement alweer verstreken en kan ik dus een ander abonnement kiezen en eventueel een nieuwe telefoon aanschaffen. Ik ben er echter nog niet helemaal uit, wat ik wil. Een nieuwe iPhone, of toch een keer een Samsung? Wat zijn jullie tips?

telefoonhoesje iphone

Ik ben gewend aan een iPhone, ik vind het een fijne telefoon en hij ziet er mooi uit. Maar, goed het uiterlijk, daar zie je bij mijn telefoon niet zoveel van, aangezien ik altijd een hoesje er omheen heb. Dus of je nou een Samsung Galaxy A10 hoesje of een voor een iPhone X koopt. Aan de buitenkant herken je de telefoon bijna niet meer.

3. Voordelen van een telefoonhoesje

Bescherming

Uiteraard kies je voor een hoesje ter bescherming van je smartphone. Je wilt niet dat je telefoonschermpje direct in duizendstukjes valt als je hem een keer uit je handen laat glippen. Het is ons toch allemaal weleens gebeurd? Niet dat hij dan zachtjes op het bed beland, maar naast de auto op de harde stenen. Of ongelukkig met het schermpje naar beneden op de badkamervloer. Oeps…

Ter bescherming kan je dus kiezen voor een hoesje, die de voor- en achterkant beschermt, of eentje voor de achterkant en dan koop je er los een schermbeschermer/ glass screenprotector bij. Perfect ook tegen krassen en andere beschadigingen.

Nieuwe stijl

Een hoesje koop je ook, omdat je zo je stijl steeds kan veranderen. De ene keer een stoer zwart hoesje, de andere keer een houtlook met een foto of met een dierenprint. Lekker afwisselen, zo hoef je niet telkens een nieuwe telefoon als je hem zat bent. Je wisselt gewoon van hoesje.

Portemonnee is overbodig

Ik heb nooit meer een portemonnee mee, want de pasjes die ik vaak gebruik, die zitten in mijn telefoonhoesje. Ik kies altijd een hoesje met opbergruimte voor mijn pasjes. Ideaal!

Nieuwe telefoon

Nu dus nog een nieuwe telefoon zoeken voor mezelf. Voor mij is een camera belangrijk, omdat ik voor de blog veel foto’s maak uiteraard, verder moet hij veel ruimte hebben om al die foto’s op te slaan en lekker snel zijn. Komt vast goed. Wat vind jij belangrijk, waar let jij op?

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *