Het fantastische voetbalboek

Dit najaar komt uitgeverij Kluitman met Het fantastische voetbalboek vol epische feiten en bizarre verhalen. Het boek staat bomvol feiten en verhalen die iedere voetbalfan wel wil weten. Leuk voor jong en oud!

het fantastishe voetbalboek

Ben jij een voetbalfan of heb jij een voetbalfan in huis? Sinds de dames het goed doen met voetbal en ook het Nederlands voetbalteam is de voetbalfanclub in Nederland alleen maar meer uitgebreid. Ik ben zelf geen heel grote voetbalfan, maar ik houd wel van sport. Op tv kijk ik naar vrijwel elke sport, van Formule 1 tot hockey. Topsport is gewoon superleuk en knap. De wat oudere voetbalfans onder ons, zullen veel verhalen uit dit boek herinneren, maar de jonge kinderen zullen het erg leuk vinden om deze feiten en verhalen te horen en verbaasd zijn!

Over Het fantastische voetbalboek

Voetbal zit vol met verhalen over bijzondere spelers, wonderschone goals en opmerkelijke gebeurtenissen. De feiten en verhalen in dit boek zijn soms moeilijk te geloven maar écht waar! Je komt alles te weten over de gekke records en rare fratsen van spelers én fans. Een ideaal cadeauboek voor alle voetbalfans.

Het fantastische voetbalboek vol epische feiten en verhalen

FRED DIKS

Fred Diks is de auteur van de populaire voetbalserie ‘Koen Kampioen’. Al meer dan 15 jaar schrijft hij met veel plezier en succes over deze voetbalheld. Daarnaast is Fred voetbalverslaggever voor de Gelderlander en heeft hij jarenlang voor de klas gestaan.

Het fantastische voetbalboek vol epische feiten en verhalen | Puck | vertaald door Fred Diks | € 12,99 | 160 pagina’s | Kluitman | 978 90 206 2495 3

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Het fantastische voetbalboek vol epische feiten en verhalen
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *