Disney On Ice 2023

Geupdate: Disney On Ice na 4 jaar weer terug in Nederland! In 2019 was de laatste show die wij live zagen van Disney On Ice, onze kinderen waren toen nog erg klein. Zo jammer dat het de jaren daarna niet meer in Nederland was en wat kijken we dus enorm uit naar de terugkomst van de show, dit jaar in december!

Disney On Ice 2023

Disney On Ice 2023

Disney On Ice keert na vier jaar afwezigheid terug naar Nederland. Van vrijdag 22 december t/m zaterdag 30 december is de nieuwe show Disney On Ice presenteert Durf te Dromen te zien in Jaarbeurs Utrecht. Om te vieren dat Disney On Ice terugkomt naar Nederland, start de ticketverkoop vandaag met een speciale pre-sale aanbieding.

De spectaculaire ijsshow Durf te Dromen zit vol magische momenten, adembenemende schaatskunsten, favoriete Disney-liedjes en tijdloze verhalen als Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco, Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin, Rapunzel, De Prinses en de Kikker die tot leven komen op het ijs.

Miguel uit Disney Pixar’s Coco brengt het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Zeil mee met de dappere Vaiana en Maui en breng het gestolen hart van Te Fiti terug. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen, zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin en laat je inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen.

De shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Op veler verzoek is er op zaterdagavond 23 december een speciale Engelstalige show (OV) met de originele voicecast.

Disney On Ice presenteert Durf te Dromen

Van 22 t/m 30 december 2023 in Jaarbeurs Utrecht.
Engelstalige uitvoering (OV) op zaterdag 23 december om 19.00 uur.
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.DisneyOnIce.nl.
Pre-sale aanbieding: € 5,- korting op geselecteerde rangen (van dinsdag 20 juni om 09.00 uur tot vrijdag 30 juni 2023 om 08.59 uur)

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *