Gouden pakket LOCO mini

“Sinds 1968 leren generaties lezen en rekenen met Loco”, pronkt op de paarse doos met gouden letters. Het is daarom best goed mogelijk dat jij ook met Loco werkte op school vroeger. Met Loco kun je spelenderwijs leren over rekenen, taal en lezen.

Gouden pakket Loco mini

loco gouden pakket

Loco bestaat 55 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd. Een exclusief pakket met daarin: een gouden Loco doos én maar liefst vier oefenboekjes. De kleurrijke opdrachten prikkelen de fantasie en stimuleren de creativiteit. Bovendien kunnen kinderen zélf controleren of ze een opdracht goed hebben gedaan, door de doos om te keren. Leuk voor thuis én op school, al generaties lang!

De vier oefenboekjes die in het jubileumpakket zijn inbegrepen: ik leer tafels 1-12, ik leer alle letters, oefenen met spelling en woorden leren.

De doos met de loco steentjes is echt hoogglans goud en daardoor heel aantrekkelijk. Het maakt het nog leuker voor kinderen om mee aan de slag te gaan.

loco gouden pakket

Hoe werkt Loco?

Om Loco te spelen heb je een basisdoos met steentjes nodig en een opdrachtenboekje. In het gouden loco pakket is het doosje met loco steentjes goud, maar mogelijk herinner jij je nog wel het rode locodoosje. Je legt elk blokje op het juiste plaatje in het boekje. Daarna draai je de doos om. Klopt de figuur op de achterkant van de blokjes? Dan is alles goed!

Loco mini gouden pakket | ISBN: 978 9048 7502 45 | €39,99 | vanaf 4 jaar | verschenen

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *