Durf te stempelen


imageNatuurlijk hebben wij gauw na de geboorte van onze dochter geboortekaartjes verstuurd. Iets wat ik al even terug heb voorbereid. Adresetiketten gemaakt en uitgebreid overleg gehad met mijn vriendinnetje Sandra over het ontwerp. Zij had ook de geboortekaartjes bij m’n zoontje ontworpen en ook deze site.

Bij mijn zoontje had ik bijpassende enveloppen qua kleur. Deze keer hebben we daar niet voor gekozen. Wij hebben eenvoudige witte enveloppen gekocht. Witte enveloppen, wat saai, zul je denken. Dat klopt. Daarom heb ik ze gepersonaliseerd met stempels. Stempels van Durf te stempelen.

What's on mama's mind Durf te stempelenTwee stempels heb ik gebruikt met twee kleuren inkt die passen bij de kleuren op het kaartje. Het thema van het kaartje was herfst met herfstdiertjes. De kleuren roze en oranje. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik moest even oefenen, want eigenlijk heb ik sinds de basisschool niet meer gestempeld. Van Wivine de eigenaresse van Durf te stempelen kreeg ik de tip om de inkt tegen de stempel te drukken in plaats van de stempel in de inkt. Dat leverde het mooiste resultaat op. Dus bij deze ook de tip voor jullie!

What's on mama's mind durf te stempelen hertjesOp de voorkant de stempel met de hertjes in het oranje. Links onderin op de envelop. De It’s a girl stempel gebruikte ik met de roze inkt als een soort sluitzegel. Doordat de enveloppen met een plakstrip dicht kunnen, sluit het goed aan.

Durf te stempelen ben ik tegen What's on mama's mind stempel it s a girlgekomen op Twitter. Neem ook eens een kijkje op haar website. Ze is ook op Instagram te vinden trouwens. Ze maakt ook gepersonaliseerde stempels. Heel gaaf natuurlijk.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Durf te stempelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *