Etosluier een Woezel en Pip luier

Luiers saai? Nee hoor, niet met Woezel en Pip. Ik heb zelf geen kinderen meer in de luiers, maar kon wel iemand blij maken met de leuke Etos Woezel en Pip luiers, dankzij de Christmas Spirit Giveaway.

etos luiers woezel en pip

De nieuwe Etos-luier

Hoera hij is er: de nieuwe Etos-luier! Met een baby krijg je er niet alleen een flinke dosis liefde bij in je leven, maar begint vaak ook een zoektocht en rollercoaster aan onzekerheid. Bij Etos vind je dé luier, waarmee je in elk geval het slimste, zachtste en beste voor je baby én voor jou in huis haalt. Omdat hij extra goed droog houdt, minder belastend voor het milieu is en omdat je er, ondanks alle nieuwe gebruikte technologieën, nog steeds een zacht prijsje voor betaalt. De vernieuwde luier van Etos neemt een hoop twijfels weg en geeft je zekerheid op een fijne en leuke manier.

etos luier woezel en pip

Het Magical Air Channel Systeem© is een slimme nieuwe manier om de billetjes van kleine kindjes zo lang mogelijk droog te houden. In iedere vernieuwde Etos-luier zitten drie luchtdoorlatende banen die ervoor zorgen dat er lucht vrij kan circuleren in de luier. Ook wordt door die speciale kanalen de urine beter verspreid in de kern van de luier. Zo voorkom je een ‘propeffect’ wanneer deze meer gevuld raakt. De luier vormt door de channels een soort kuipje en past zich perfect aan het lijfje van je baby of kind aan waardoor er minder kans is op lekken.

etos luiers woezel en pip

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Etos luier Woezel en Pip
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *