Dove exfoliating body scrub

Weer iets voor de moeders, in plaats van de kinderen, voor de afwisseling. Ook mams verdient een beetje verwennerij. Zo na al die zomerzon, een beetje scrubben wellicht. Ik testte een product waarvan ik de naam niet in één keer vloeiend uit kan spreken, haha, maar scrub van Dove dus en erg lekker!

dove scrub

Dove exfoliating body scrub

Exfolieert, verzacht & voedt. Wat precies? Exfolieren is ook niet iets wat je even roept als je onder de douche stap. Schat, ik ga even exfolieren ;), maar het is dus dode huidcellen verwijderen (scrubben dus). Dikke prima, want dat hebben we nodig!

De nieuwe Shower scrubs van Dove zijn vrij van plastic en verrijkt met natuurlijke exfoliërende mineralen (silica) die het bovenste laagje dode huidcellen op milde maar effectieve wijze verwijderen. Elke exfoliërende Shower Scrub bevat bovendien de bekende hydraterende formule van Dove.

Dove Exfoliërende Shower Scrub is verkrijgbaar in drie varianten. De gemalen macadamia & rijstmelk variant ruikt door de bijzondere combinatie naar koekjes waardoor je een ultiem verwenmoment onder de douche ervaart. Kiwizaden & aloë vera heeft een lichtzoete, frisse geur waar je direct een opgewekt gevoel van krijgt. De granaatappelzaden en sheabutter variant ruikt fruitig en verkwikkend en laat je zintuigen prikkelen.

Waarom scrubben?

De huid vernieuwt zichzelf voortdurend. Daar merk je op zich niets van, maar ondertussen verlies je dagelijks miljoenen huidcellen. Ze laten
vanzelf los, maar kunnen na verloop van tijd ook op het huidoppervlak ophopen. Bijvoorbeeld als je huid droger wordt, door seizoensinvloeden,
of bij een verzwakte huidconditie. Als huidcellen ophopen kan je huid een doffe, vale uitstraling krijgen en ruw aanvoelen. Het belemmert bovendien de opname van verzorgingsproducten zoals een bodylotion of olie. Prep je huid door 3 à 4 keer per week deze opgehoopte huidcellen te verwijderen met Dove Exfoliërende Shower Scrub; je huid wordt zachter, gladder en stralend!

Scrub with benefits

  • Voeg scrubben toe aan je beautyroutine en geef je lichaamshuid deze zomer een boost! Behalve een zachte, gladde en stralende huid zijn er
    namelijk nog veel meer voordelen: Het scrubben van je huid houdt de celvernieuwing in de hoornlaag op gang, dit kan ervoor zorgen dat je zomerse tintje langer een fabulous glow behoudt.
  • Scrubben is een goede voorbereiding voor je een zelfbruiner aanbrengt. De huid wordt gladder, neemt goed de zelfbruiner op en bij een goede verdeling is er minder kans op vlekken.
  • Door het opgehoopte bovenste laagje huidcellen te verwijderen, bevorder je bovendien ook de opname van ingrediënten uit overige verzorgingsproducten, zoals een bodylotion.

Scrub crushed macadamia  & rice milk scent

De gemalen macadamia & rijstmelk variant ruikt naar koekjes, echt waar! Dat is toch heerlijk, maar je krijgt er wel trek van! Superzacht en erg fijn.

Beauty & parfum

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Dove body scrub
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *