De grote schoonmaak met soda voor een fris huis

Ik kreeg een bericht om een leuke samenwerking te kunnen doen met Tricel waarbij ik een aantal handige schoonmaakartikelen kreeg en heel veel handige tips. Het pakket dat ik ontving bestaat uit producten van Tricel met keukentextiel van schoonmaakexpert Marja om schoon te maken met Soda. Deze tips deel ik graag met je. Ik heb het weerbericht gezien, het wordt tijd voor die schoonmaak van bijvoorbeeld je tuinmeubels en barbecue. Zo begon ik vandaag met het soppen van onze tuintafel en het inspireerde, want de kinderen begonnen thuis meteen mee te helpen met poetsen.

tuintafel poetsen
Tijdens het poetsen! Onze tuintafel kon wel een sopje gebruiken!

Ik was zelf heel nieuwsgierig naar de producten, want hoe vaak hoor je wel niet “o hiervoor moet je soda gebruiken, zo handig”. Zelf heb ik dat dus nog nooit gedaan, dus vol nieuwsgierigheid heb ik naar de tips gekeken en de producten uitgeprobeerd! Ik deel dan ook graag het persbericht met jullie!

En… en op instagram staat een mooi pakket voor jullie dat ik mag weggeven.

artikel items
schoonmaak pakket tricel

De producten voor een schoonmaak met soda en groene zeep

  • soda fijn
  • soda grof
  • vloeibare groene zeep
  • zachte groene zeep
  • set keukentextiel (een handdoek en theedoek)

Totaal waarde 20 euro. Dat vind ik een mooie prijs als je ziet hoe veel je hier mee schoon kan maken!

Soda en groene zeep van Tricel

Tricel pakket soda

We willen, en moeten, het milieu zo min mogelijk belasten. Zeker ook tijdens de grote voorjaarsschoonmaak. In het bericht van de schoonmaakexpert lees ik dat het dan goed is om soda en groene zeep te gebruiken om je huis te reinigen.

Dat is effectief tegen vuil en zacht voor het milieu. Zo maak je van de grote schoonmaak een groene schoonmaak.

Met Zilver Soda en Groene Zeep van Tricel pak je elke schoonmaakklus aan die je kunt bedenken en maak je alles zeer grondig schoon. Op schoonmakenmetsoda.nl vind je veel tips en toepassingen.

Schoonmaak met soda

Soda reinigt, ontvet en is een uitstekende geurverdrijver. Het is echt een wondermiddel: keuken, badkamer en woonkamer worden met soda weer blinkend schoon. Dat niet alleen. Het reinigt ook de afvoer, pannen en de aanslag in theekopjes. Het verwijdert zelfs nare geurtjes uit kleding. Ook buiten is soda een ideale schoonmaakhulp. Je barbecue is in een handomdraai weer brandschoon net als tuinstoelen en stoeptegels met groene aanslag.

Met een half oog kijkend naar het weerbericht voor de komende tijd, komt er ook echt weer barbecue-weer aan! Dus, schoonmaken die barbecue!

Hoe doseer je nou soda? In de tips lees ik dat je dat als volgt kunt doen: Eén eetlepel soda per liter warm water en je kunt aan de slag. Tricel Zilver Soda is zuinig in gebruik en erg voordelig.

Lijm verwijderen? Tip!

Ik had lijm op de tuintafel, want onze kinderen knutselen overal. Ik heb niet als een malle zitten krabben en boenen. Nee ik heb een vaatdoekje met goed heet water nat gemaakt, een druppeltje groene zeep erop en toen op de lijmplek op tafel gelegd. Een paar minuten laten liggen en ik kon de lijm er zo afhalen door met het doekje te zachtjes te boenen. Werkt ook goed met vlekken van bijvoorbeeld melk met cornflakes of pap. Dat kan ook zo aankoeken. Warme natte doek erop en je veegt het zo weg.

Groene zeep reinigt op basis van natuurlijke bestanddelen

groene zeep tricel

Tricel Groene Zeep is zeer doeltreffend en zorgt voor een uitstekend schoonmaakresultaat. Het bevat natuurlijke bestanddelen en als je het verdunt met water heb je de beste allesreiniger die je maar kunt wensen. Het hele huis wordt weer schoon en fris. Daarbij is het ook nog eens milieuvriendelijker ten opzichte van chemische reinigingsmiddelen.

Met een sopje van groene zeep wordt je toilet net zo schoon als met een scheut chloor. Het reinigt sanitair, vloeren, deuren en ramen. Ook vette ovens of fornuizen worden brandschoon. Het is tevens een ideaal inweekmiddel om hardnekkige vlekken uit kleding of tapijt te krijgen. Dat je met één middel zoveel zo grondig kunt reinigen is ongelooflijk.

Waar kan je het kopen?

Tricel pakket soda

Tricel schoonmaakmiddelen zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Tricel Zachte Groene Zeep, kuipje 750 gram, € 2,79. Tricel Vloeibare Groene Zeep, flacon 1 L, € 2,79. Tricel Zilver Soda Fijn of Grof, zak 1000 gram, € 1,69.

Over Senzora

Familiebedrijf Senzora produceert in Deventer een compleet pakket was- en reinigingsmiddelen. Zij investeert in de toekomst en legt zich toe op de productie van ecologische- en huidvriendelijke wasmiddelen. In 2001 is Senzora bekroond tot hofleverancier, wat betekent dat het bedrijf zich onderscheidt door kwaliteit, soliditeit en continuïteit binnen de bedrijfsvoering. Meer informatie: www.senzora.com.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “De grote schoonmaak met soda voor een fris huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *