Fashionable op het strand met zomersieraden

Langzaam komt voor bijna iedereen de schoolvakantie in zicht. De zomer gaat sowieso vanochtend flink van zich laten voelen, want er zijn goede temperaturen voorspeld. Hoewel je met kleine kinderen vaak veel met hen bezig bent, is het natuurlijk ook goed om jezelf te verwennen. Een leuke zomerjurk, bikini of mooie sieraden horen daarbij.

Disney Aladdin tasje
Summer fashion

Zomersieraden

In de zomer zie je natuurlijk andere trends dan in de winter. Deze zomer zie je veel aanschuifringen, dus meerdere ringen om een vinger. Ook gecombineerd met grote stenen. Zelf vind ik het altijd erg mooi om een subtiele ring met een grote ring te combineren. Bijvoorbeeld met een groene zirkonia. Ik vind groene Zirkonia ook erg mooi als oorbellen.

De stackable ring of ook wel schuifring past bij elke stijl, dus of je nou in je bikini op het strand ligt, of in je zomerjurk flaneert over de boulevard. Mooie nagellak erbij.

Welke kleur je kiest voor je ringen maakt niet uit. Zilver, rosé goud of ring goud. Je kunt eindeloos combineren en mixen. Ik heb zelf deze zomer een wit siliconen met rosé goud horloge, het is een sporthorloge, maar je kan hem ook perfect dragen overdag. Door de kleuren van het horloge draag ik deze zomer veel rosé goud als sieraden. Ook draag ik heel veel kralenarmbandjes erbij. Het voordeel van mijn sporthorloge is, dat je er ook mee kunt zwemmen. Zo heb je ook als je op vakantie bent gewoon je sieraden om.

Kralenketting do it yourself

Ook de kralenkettingen zijn weer helemaal terug, die je als choker draagt, deze maak ik zelf, zo kan ik altijd de leukste kleurcombinaties zoeken, die ik zelf wil. Bijvoorbeeld bij het roze jurkje hierboven, die heeft gouden en blauwe accenten, daardoor draag ik daar een ketting bij met roze, blauwe en goud kralen. Mooi met een aantal ringen als schuifringen. Zo’n ketting als hierboven combineert trouwens ook heel goed met een bikini.

Wat vind jij de mooiste sieradentrend deze zomer, of misschien wel niet tijds gerelateerd? En draag jij wel sieraden als je naar het strand gaat, of gaat alles af? Ik heb altijd oorbellen en ringen om, mijn horloge meestal ook. Armbandjes niet altijd, maar toch ook wel vaak.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *