Het favoriete item van: Miepie

In “het favoriete item van” vraag ik webshophouders naar hun meest favoriete item in hun eigen webshop. Ook interview ik ze over hun webshop en wie de persoon achter de webshop nou eigenlijk is. Hoe zijn ze op de naam van de webshop gekomen of op het idee van het product?

Hieronder lees je het verhaal van Britt van Miep-ie.nl.

Ik ben Britt, 39 jaar en heb drie dochters van 7 en 2 jaar. Liv (7), en de tweeling Bo & Mae (2,5). Het is dus een behoorlijke meidenbende bij ons thuis, en twee van de drie zijn ook nog ’s echte ‘meisjes-meisjes’.

Ik werk 3 dagen per werk als verslaggever voor Hart van Nederland. Superleuk, want ik rij het hele land door voor de meest uiteenlopende verhalen. Soms hele verdrietige, maar vaak ook hilarische onderwerpen.

Naast mijn werk als verslaggever heb ik nu al een jaar of 5 mijn eigen webshop: miep-ie.nl. Ik ben begonnen met het maken van haarspeldjes voor mijn oudste dochter Liv, omdat ik niets leuks (lees; te hoog tuttigheidsgehalte) kon vinden in de reguliere kinderwinkels. En zo is “Miepie” geboren.

In de winkel en webshopWhat's on mama's mind miepie pakket

Inmiddels worden de speldjes op meerdere plekken verkocht. Bij Pjokk in Leiden, Achtung! Baby in Den Haag, en Bling Sundays Best in Geleen. En niet te vergeten twee hele toffe webshops: Huisnummer 8 en Pines & Lavender. Voor mij precies goed zo; niet te veel winkels zodat ik het nog bij kan benen én het een uniek product blijft.

Niet tuttig!

Hoewel de naam Miepie heel tuttig klinkt, ben ik dat zelf helemaal niet. Juist niet. Maar dat schept nog wel ’s verwarring als mensen op mijn site kijken, :).

What's on mama's mind miepieOmdat ik alles zelf maak, is het soms wat lastig combineren met mijn werk als verslaggever en mijn gezin. Vaak maak ik nog wat als ik thuis kom, of voordat ik op pad ga. In mijn ieniemienie-werkkamertje lijkt het soms alsof er een bom is ontploft; overal liggen stofjes, speldjes, lijm en andere zooi. Maar gelukkig ben ik verder heel gestructureerd, hahaha.

Het allerleukste vind ik de reacties die ik krijg op Facebook en Instagram. Het is toch fantastisch als er foto’s voorbij komen van schattige meisjes met Miepies in hun haar.

En het favoriete item is…

Mijn favoriete items zijn de stofknoopspeldjes. Ik zoek vaak naar stofjes waarvan de print precies op zo’n knoopje past. Mijn laatste goede stoffen-aankopen heb ik gedaan in Berlijn. Sinds kort heb ik twee formaten stofknoopspeldjes; voor grotere kindjes en baby’s of peuters (MINI).

What's on mama's mind miepie pakketWhat's on mama's mind miepie pakket

 

 

­­­­

 

 

 

Volg Miepie

Instagram: miep_ie
Facebook: Miepie
Website: miep-ie.nl

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *