Feestje in de Julianatoren

Het is feest in de Julianatoren: Julia de Muis is jarig.

Julianatoren meivakantie 2019 1

Vier keer per dag een speciale verjaardagsshow

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni is het groot feest bij Kinderpretpark Julianatoren. Julia de Muis, mascotte van het pretpark en bekend van de TV-serie Jul & Julia, viert dan namelijk haar verjaardag. Het park wordt feestelijk versierd en bezoekers kunnen genieten van de grote verjaardagsshow. Vier keer per dag is deze parkshow te zien in het Jul & Julia Theater. De show is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om met de jarige Julia op de foto te gaan.

Shows Julianatoren

Naast de verjaardagsshow biedt Kinderpretpark Julianatoren nog meer vermaak. In de ochtend wordt het pretpark geopend met een vrolijke openingsshow. Daarna kun je genieten van de nieuwe show van Dino en Dina; ‘Dino en Dina’s Bouwspel’. Deze show is speciaal voor de allerkleinste bezoekers. ’s Middags vinden er op het Showpodium achter in het pretpark nog eens drie shows plaats, te weten; Jul’s Piratenparty, Julia’s Dansles en Jul’s Safarishow. De dag wordt afgesloten met Jul & Julia Swing- & Uitzwaaifeest!

Ervaringen Julianatoren met kleine kinderen

Wij bezochten afgelopen jaar een aantal keer Julianatoren. Lees hier over onze bezoeken:

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *