Fims Bag, een luiertas of…?

 


imageWat zit er allemaal in jouw luiertas? Dat is een vraag die regelmatig wordt gesteld. Ik zie er ook veel instagramfoto’s mee. Waarbij alles uit de luiertas ligt uitgestald. Heel herkenbaar wat er allemaal mee gaat. Ook heel herkenbaar om te zien dat er een hoop mee gaat wat je zelden nodig hebt. Ook in die van mij zit lipgloss en nagellak hoor, haha.

Uiteraard is het heel afhankelijk van de leeftijd en fase waar je kleintje in zit, wat je allemaal meeneemt; als ze nog heel klein zijn worden er ook nog een fles en eventueel een kolf meegezeuld. Nu mijn zoontje 22 maanden is, neem ik eigenlijk alleen een schone outfit mee (wel elk item, dus sokken, broek, trui en romper) en daarnaast het luiertasje met doekjes en een schone luier. En dan nog voor mezelf, een pen, lipgloss (die ik nooit gebruik), mijn portemonnee en zakdoekjes etc.

Maar nu met een tweede kleintje, moet er toch weer meer meegenomen worden voor de kleine meid ook. We gaan natuurlijk niet met twee tassen op pad, dus efficiënt inrichten is belangrijk.

Luiertassen vind ik trouwens wel een dingetje. Ze zijn vaak niet zo mooi of ze zijn wel mooi, maar het blijft er altijd uitzien als een luiertas. Al hoeft dat dus niet zo te zijn:  Afgelopen maand maakte ik kennis met Fims Bag. Misschien heb je de tassen weleens gezien, maar wellicht heb je helemaal niet doorgehad dat het om een verzorgingstas ging? Het zijn namelijk “incognito” luiertassen. Mooie benaming toch?

Jij ziet: een mooie normale hand- of schoudertas, maar het is: gewoon een supermooie praktische luiertas, met een heel praktische en ruime binnenkant, waar je alle items kwijt kunt. Ze zijn overigens ook heel betaalbaar; van € 59,95 tot € 69,95. Iedere tas wordt standaard geleverd met een gevoerd verschoningsmatje en een flessenhouder.

Fims bag gratis

Mijn lezers kunnen ook nog eens gebruik maken van een kortingscode voor € 5 korting op en Fims Bag:  fn30dns deze is geldig tot en met 31 december 2015.

Ik vind zelf de No.3 (foto linksboven) het beste bij mij passen. Hij is stoer en ruim. No.4 vind ik ook erg mooi. Bijvoorbeeld voor naar een feestje. Deze zwarte met zilvergrijze. Ook als je geen luiertas (meer) nodig hebt, kun je nog met deze tas op What's on mama's mind Fimsbag no4pad. Die handige vakjes aan de binnenkant, die komen elke vrouw wel van pas, want wie is er nou niet altijd alles kwijt in haar tas?

Fimke is de eigenaresse oprichter van deze webshop, die overigens pas enkele maanden bestaat. Het zal je niets verbazen dat Fimke gek is op shoppen en twee jonge kinderen (2 en 3 jaar oud) heeft. Ze is gestart met Fims Bag, omdat ze zelf niet de geschikte, mooie verzorgingstas kon vinden voor zichzelf. Nou, dat is een mazzeltje geweest voor een hoop mama’s, want nu kunnen wij ons wel vertonen met onze luiertas, bij elke gelegenheid.

Ach, en een beetje vies worden kunnen ze best tegen hoor. Je kunt ze namelijk heel makkelijk schoonmaken.

What's on mama's mind Fims Bag wianctie

TIP! Volg Fims Bag ook op Facebook. Bij 1.000 likes verloot ze een Fims Bag verzorgingstas.

What's on mama's mind samenwerking

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *