Vision sun zonnebrand met een kleurtje

Vision Kids Color

vision sun zonnebrand

kinderen houden van buitenspelen, maar het is belangrijk dat je de huid van je kind goed beschermt tegen de zon. Met Vision Kids Color maak je van insmeren een feestje, dankzij de leuke kleurparels. Je ziet namelijk meteen allemaal gekleurde bolletjes op je huid. Een vrolijke kleurexplosie. Zo is insmeren nog leuker. Ik vroeg op instagram aan mijn volgers of hun kinderen wel of niet makkelijk in te smeren zijn, of dat ze het juist irritant vinden. Het was een beetje 50-50. Bij ons is insmeren nooit echt een probleem. Ze hebben er niet echt zin in ofzo, maar ze gaan liever het zwembad al in.

vision sun zonnebrand

De zonnebrand met kleurtjes maakt het insmeren wel leuker! De zonnebrandcreme ruikt aangenaam en smeert makkelijk. Een prima product.

vision sun zonnebrand

100% parfumvrij, zeer waterbestendig en trekt snel in. Spf 50.

vision sun zonnebrand

Vision Every Day Sun Protection spray SPF 30

De SPF 30 spray van Vision als beste uit de test van De Consumentenbond.

De Consumentenbond heeft een onderzoek gedaan naar de werkzaamheid, bescherming en betrouwbaarheid van zonnebrandmiddelen. Vision Every Day Sun Protection Spray factor 30 komt hierbij als beste uit de test. De zonnebrand van Vision wordt als meest veilig en betrouwbaar bestempeld door De Consumentenbond. Zo biedt Vision de hoogste bescherming, heeft eerlijke claims op de verpakking en is zeer waterbestendig, volgens het zorgvuldige laboratoriumonderzoek.

Vision Every Day Sun Protection SPF 30 komt als veilig en meest betrouwbare product uit de test en biedt de beloofde factor 30. Het product biedt langdurige bescherming tegen de zon, is 100% parfumvrij, vrij van allergenen en zeer waterbestendig. Het is hiermee zeer geschikt voor de gevoelige huid. De producten van Vision zijn eerlijk en doen wat ze beloven.

Zelf gebruik ik deze zonnebrandcreme, het is erg prettig dat het een spray is. Hij smeert verder makkelijk uit en is erg fijn.

Kortom, fijne producten!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Vision Sun zonnebrand
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *