Flexiq: Switch it

Ik heb een aantal spellen mogen testen van het merk Flexiq. Een spelletjes merk waar ik nog niet bekend mee was, maar waarvan ik merk dat het heel erg goed past bij mijn kinderen. De spellen zijn vrij strategisch en mooi uitgewerkt. Het spel Switch it is voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar en kan je spelen met kleine gezelschappen vanaf 2 personen tot en met 8 personen. Het fijne aan dit spel is dat het een kort spelletje is, dat vind ik altijd leuk om er even bij te kunnen pakken in drukke weken, waar je niet een groot uitgebreid spel kan doen.

switch it

Flexiq: Switch it

Met dit kaartspelletje moet je snel kunnen reageren. Draai een kaart om, doorzoek het kaartje (de rommelige kamer) en probeer als eerst de kleur óf de figuur te vinden die het meeste voorkomt! Tijdens de dag kan het dankzij het zonlicht de juiste kleur zijn, maar in de nacht wordt dat toch een stuk lastiger en kun je enkel nog vormen zien en zoeken. Hoe snel kun jij je focus ‘switchen’?

Het spel deed mij een beetje denken aan Dobble. Een spel waarbij je zo snel mogelijk hetzelfde figuur moet ontdekken op twee verschillende kaarten. De snelheid zit ook in dit spel, hier komt er echter een extra uitdaging bij. Dag en nacht!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *