Foam Alive ijssalon en speelschuim

We hebben de afgelopen tijd al de leukste dingen uitgeprobeerd en we hadden weer iets nieuws: Foam Alive ijssalon. Foam Alive zou ik omschrijven als een soort fluffy klei, heel zacht, bijna schuim maar niet vochtig. Ik omschreef het op Instagram al als een soort speelzand, waarmee je kan kleien, met een gevoel van slijm, dat niet koud is en niet plakt. Je moet het haast zelf ervaren om echt te weten hoe het voelt.

Ideaal voor fans van goedjes als slijm, squishies, orbeez, etc. Voor echt een goede indruk van wat ik bedoel, raad ik je aan om dit korte clipje te bekijken op YouTube:

Foam Alive

Foam alive is een soort fluffy speelschuim dat beweegt in flow-motion. Foam alive komt op magische wijze tot leven. Het is squishy, fluffy schuim dat op een mysterieuze wijze beweegt. Houd het in je handen en je ziet het langzaam tussen je vingers door glijden. Het lijkt wel of het smelt.
Ik vind het zelf heerlijk spul in je handen en het is leuk om mee te spelen. We probeerden het uit met een kinderfeestje. Zes kindjes die heerlijk aan de slag gingen met het schuimende speelgoed.

Het droogt nooit uit en het geeft geen rommel. Althans, het kruimelt wel een beetje. Dat kan je makkelijk op stofzuigen, maar het plakt niet en het vlekt niet.

Foam alive

De kinderen vonden het meteen al leuk om er mee te spelen. Lekker fluffy aan de handen, fijn om met je vingers doorheen te gaan. Voor de echte klei fanaten is het minder interessant, omdat je bouwwerk vanzelf weer veranderd in een hoopje Foam Alive. Het heet niet voor niks Foam Alive, want het lijkt wel te leven. Je ziet het bewegen, net als schuim in bad kan doen. Heel traag verandert het steeds van vorm.

Mooi om de felle kleurtjes te zien. De kleuren kunnen niet in elkaar overlopen en dus gemengd worden. De kleuren kunnen wel met elkaar mixen, dan zie je groen en blauw door elkaar, maar de kleuren blijven even helder. Dus niet als met verf dat als je geel en blauw mengen zou, dat je groen zou krijgen. Je krijgt nu gewoon beide kleuren door elkaar heen gemixt.

Foam Alive ijssalon

Foam Alive is verkrijgbaar in verschillende kleuren, in soloverpakkingen of met 2 kleuren samen. In de speciale IJssalon verpakking vind je ook hoorntjes en scheplepels om je eigen ijsjes mee te maken. Vul de hoorntjes en zie met je eigen ogen de ijsjes langzaam smelten!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *