Go Bananas slippers

De Go Bananas flipflops zijn unieke teenslippers met kleurrijke opdrukken ideaal voor een dagje naar het strand of zwembad. Deze teenslippers hebben een super vrolijk design. Van luipaardprint met Flamingo op het voetbed tot en met de zwart wit geblokte Skate Snake slippers.

De teenslippers zijn er in maat 20 t/m 35. Door het soepele en lichte voetbed lopen de slippers van Go Banana’s heerlijk! En met de deze te gekke Go Banana’s flip flops steelt jouw kleintje de show bij het zwembad of het strand. De teenslippers van Go Banana’s zijn gemaakt van 100% veganistisch en recyclebaar materiaal. 

teenslippers go bananas

Hoe vallen de slippers?

De slippers vallen netjes op maat en hebben een normale, gemiddelde pasvorm. Wat is de maat van jouw zoon of dochter? Weet je dat nog? Het is handig om af en toe de binnenzool uit een schoen te halen, deze op de grond te leggen en jouw kind te vragen om er even met blote voeten op te gaan staan. Zo zie je meteen of er in de huidige schoen nog voldoende ruimte over is of dat ze er al uit aan het groeien zijn.

Twijfel je welke maat slippers je moet kopen? Een meetsysteem vind ik echt de moeite waard om in huis te halen. Je kan het onbeperkt blijven gebruiken. Vooral met jonge kinderen in huis gaat het zo snel, ze veranderen soms na een paar maanden alweer van maat. Op de website van Shoesme.nl ontvang je nu 20% korting op het meetsysteem! Als je je nu aanmeldt voor de nieuwsbrief, dan ontvang je 20% korting op het meetsysteem!

teenslippers gobananas

Go Bananas teenslippers giveaway

Ik mag een paar flipflops weggeven. Deze giveaway kan je al vinden op Instagram. Zie daar hoe je meedoet!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

3 gedachten over “Go Bananas slippers

 • 13 mei 2022 om 13:39
  Permalink

  Wat een leuke actie, ik heb via insta meegedaan. Nu maar duimen.

  Beantwoorden
 • 12 mei 2022 om 18:35
  Permalink

  Doe graag mee voor mijn kleindochter. Ze heeft waarschijnlijk nog nooit teenslippers gezien, maar eens moet de eerste keer zijn. Deze zijn erg leuk.

  Beantwoorden
 • 12 mei 2022 om 13:41
  Permalink

  Ik (mijn dochter trouwens ook) vind het heerlijk, om op slippers te lopen in de vakantie. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *