Gepersonaliseerde cadeaus voor kerst of een verjaardag

Een cadeau kopen is niet altijd even makkelijk, maar gepersonaliseerde cadeaus vallen vaak wel goed in de smaak. Bij PrachtigKado mocht ik een aantal items uitproberen. Ik liet om die reden totaal verschillende items personaliseren, om het resultaat te bekijken en omdat het superleuke cadeauideeën zijn of het nu voor Kerst is of voor een verjaardag. Ook erg leuk overigens als kraamcadeau.

Badcape  of badjas voor kinderen met hun eigen naam

Allereerst personaliseerde ik twee badcapes of ook wel kinderponchos genoemd; eentje voor mijn neefje en eentje voor mijn nichtje. Nou ja, eigenlijk deed Sinterklaas het, want ze werden bij mijn neefje en nichtje in de zak van Sinterklaas aangetroffen door hen. Een badcape is ideaal. Veel makkelijker dan een handdoek, want kinderen staan vrij weinig stil. Je gooit de cape over hun hoofdjes en ze zullen het sowieso niet koud hebben. Mijn neefje zit op zwemles, daar is het ook ideaal voor. Vaak is het best wel druk bij de douches en als je uit het zwembad komt kan je het heel koud hebben. Daarnaast zijn er vaak tientallen andere kinderen in het zwembad, die allemaal hun handdoekje mee hebben. Gepersonaliseerd met zijn naam erop kan mijn neefje de badcape in elk geval snel terugvinden.

Het personaliseren gaat supermakkelijk. Je typt de naam en kiest een voorkeur voor een lettertype. Ideaal.

kinderponcho bedrukken
Bron: prachtigkado.nl/baby-en-kind

Ik vind de kwaliteit erg goed. De handdoeken zien er heel mooi uit, ik was echt onder de indruk. Vooral omdat we het de dag ervoor hadden besteld. Gedrukt met naam en al werd alles de volgende dag netjes afgeleverd.

Je hebt ook een badjas met naam voor volwassenen, ook echt een leuk idee voor kerst.

Kinderponcho met naam: € 19,45

Schort met tekst voor volwassenen en kinderen

Het tweede item was een housewarming cadeau voor mijn zwanger en zijn vriendin. Ze hebben samen hun eerste huis gekocht en zijn gek op eten. Dus een schort voor allebei was zeker geen slecht idee. Ik liet er voor hen allerbei een tekst op borduren en hun naam. Dat zag er heel tof uit en ze waren heel enthousiast over het cadeau.
Een schort als cadeau is eigenlijk een heel origineel idee, vind ik, bij een verhuizing. Het is leuk om te geven, maar ook nog eens nuttig. Mits je van koken houdt, natuurlijk. Als elke dag Hello Fresh of een andere bezorgservice bij je aan de deur staat is het wellicht wat minder van toepassing.

schort bedrukken prachtigkado
Bron: PrachtigKado.nl/schortbedrukken

Schort met tekst: € 17,95

Placemats voor kerst met kindernamen

Nog meer leuks zochten we uit. Dit pakten we in als Sinterklaascadeau voor oma. Met kerst schuiven we met alle kinderen en kleinkinderen aan voor een heerlijke maaltijd. Dat de kinderen het leuk vinden om iets te krijgen met hun naam erop is voor de meeste ouders wel bekend. Vooral op momenten dat ze net bezig zijn met het leren schrijven van hun eigen naam. Nu hebben we vier kinderen in die leeftijdscategorie. Dus ik zocht 4 kerstplacemats uit voor ze. Allemaal met een eigen afbeelding een tekstje en hun eigen naam.

kinderplacemats gepersonaliseerd PrachtigKado

Placemats voor kerst met tekst: €  8,95

Nog veel meer om te personaliseren

Bij PrachtigKado is er nog veel meer keuze en ze hebben nog twee webshops Tegeltjemaken.nl; laat een tegeltjes maken of ga mokken bedrukken, bij mokken-bedrukken.nl. Heel veel keuze en heel veel moois wat snel bezorgd wordt.

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *