Gratis Sinterklaasboeken voor kinderen

Ik kreeg een pakketje met drie superleuke Sinterklaasboeken voor kinderen. Deze Sinterklaasboeken zijn gratis prentenboeken voor kinderen in Nederland. Sint op de Kermis, Sint gaat de wereld rond en Sint wil een puppy. De boeken zijn geschreven door Rafael van der Vaart, Nicollete van Dam en Wendy van Dijk.

Sinterklaas kinderboeken

Sinterklaasboeken voor kinderen

Een initiatief van Unilever, in samenwerking met de supermarktfilialen van de winkelformules PLUS, Deen, Hoogvliet, Poiesz en Jan Linders. Daar krijgt u de boeken, in de actieperiode van 11 november t/m 5 december 2019, gratis bij aanschaf van actie-artikelen.

Sint op de Kermis

Geschreven door Rafael van der Vaart.Rita en Jopie zijn kermiskinderen. Ze trekken van plek naar plek. Maar… weet Sinterklaas dan wel waar hij moet zijn om de cadeautjes te brengen? En hoe moeten de cadeautjes in de wooncaravan komen? Ze bedenken een slim plan, maar of dat goed uitpakt?

Sint gaat de wereld rond

Geschreven door Nicolette van Dam. Sint relaxt samen met Amerigo op Hawaï. Maar in zijn kasteel in Madrid raken de Pieten steeds meet in paniek. Ze hebben de hulp van Sinterklaas hard nodig. Toch komt de Sint niet terug. Wat is er aan de hand?

Sint wil een puppy

Geschreven door Wendy van Dijk. ‘Ik wil een puppy!’ zeurt Sint voor de zoveelste keer. Maar daar voelen de Pieten helemaal niks voor. Zo’n klein hondje vraagt veel tijd, terwijl ze het al zo druk hebben. Als de puppy tóch komt, loopt alles in het honderd…

Gratis letterspelletjes voor deSinterklaasdagen

De verhalen uit de Sinterklaasboeken voor kinderen van Rafael van der Vaart, Nicolette van Dam en Wendy van Dijk worden nóg leuker met de speciale letterspelletjes: puzzels, woordzoekers, doolhoven en andere taalspelletjes. Zo leren kinderen spelenderwijs lezen en schrijven. Download de gratis letterspelletjes.

Via Instagram heb ik 3 setjes kinderboeken te vergeven. Wil je nog meer leuke Sinterklaascadeautips, bekijk het overzicht met cadeautips voor Sinterklaas?

Nationale Sinterklaasprentenboeken

Voor de zestiende keer trakteren we op drie sinterklaasboeken. 48 prentenboeken weggeven in zestien jaar tijd is alleen mogelijk dankzij de inzet van gedreven mensen. En die hebben we. Zowel in als buiten ons bedrijf. Mensen die zich tot het uiterste inspannen om hoogstaande boeken te maken. De schrijvers en illustratoren die het een eer vinden om voor ons te werken. En het productieteam dat niet alleen zorgt dat de boeken er ieder jaar weer komen, maar dat ook het materiaal voor school en thuis ontwikkelt.

Het succes van zo’n grote actie drijft op samenwerking en vertrouwen. Dat hebben we zestien jaar lang volop mogen ervaren. Voor hun trouw aan dit project zijn we zeer dankbaar. Hopelijk nog voor vele, lange jaren zodat we ook in de toekomst zoveel mogelijk jonge kinderen op school en thuis kunnen ondersteunen met lezen.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *