Het beesten binnenste buiten boek – 9+ jaar

Als je aan dieren denkt, dan denk je meestal, aan hoe het dier eruit ziet van de buitenkant. Een zacht konijntje of een glibberige regenworm? Weet jij eigenlijk hoe deze dieren er van binnen uit zien? In dit boek wordt je meegenomen door de binnenkant van 12 dieren, zij geven zich letterlijk bloot. Een mega interessant boek voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar.

Bekijk de bijzonderste beesten vanbinnen

Kim Merel liet ons al zien hoe prachtig de natuur vanbuiten is, in haar prentenboeken Ik vlieg! Met dieren in de lucht en Dit is… natuur! Nu duikt ze de lijven van dieren in, in Het beestenbinnenstebuitenboek.
De dieren die ze afbeeldt – de cheeta, de giraf, de slak, de olifant en de python, om er maar een paar te noemen – geven hun geheimen bloot. Verbaas je over hun bottenstelsel en laat je verbijsteren over de talloze feiten die deze illustrerende bioloog, of biologe illustrator, aan je voorschotelt.
De prenten en teksten verschenen in de loop der maanden in het populaire weetjesblad Zo Zit Dat, waar de binnenstebuitenbeesten van Kim Merel een favoriete rubriek vormden. Nu kan iedereen ze bij elkaar bewonderen.

het beestenbinnenstebuitenboek

Over Kim Merel

Kim Merel Veenman is bioloog. Ze schrijft en illustreert al jaren voor onder meer de tijdschriften Zo Zit Dat, Roots Magazine, Buitenleven Magazine en National Geographic Junior. Bij Lemniscaat verscheen van haar hand onder de naam Kim Veenman haar prentenboekendebuut Ik vlieg! Met dieren in de lucht en onder de naam Kim Merel Dit is… natuur! en het boek dat ze met Maartje Kouwen maakte: Wildzoekers in het bos. www.kimmerel.com

Kim Merel | Het beestenbinnenstebuitenboek | formaat: 20,5 x 27,7 cm | gebonden, 32 pagina’s | prijs: €14,99 | ISBN: 9789047714309 | leeftijd: 9+ | NUR: 223 |

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *