Het grote knutselboek voor regenachtige dagen

Knutselen op regenachtige dagen, dat vind ik de beste besteding van de dag voor mijn kinderen. Overigens ook al het niet regent. Ze zijn immers gek op knutselen. Het liefst pakken ze YouTube, Pinterest of Instagram erbij, om via filmpjes leuke knutselprojecten te ontdekken en vervolgens zelf uit te voeren. Het grote knutselboek voor regenachtige dagen is voor hen net zo leuk of misschien wel leuker, want er staat zoveel leuks in vol handige stappenplannen. En, ik vind het ook wel fijn, eventjes geen schermpje, want stiekem zitten ze daar wel heel veel op. Ook al is het om een mooi knutselproject te maken en ze lezen zo ook wat meer.

Het grote knutselboek voor regenachtige dagen

Het grote knutselboek voor regenachtige dagen

Het grote knutselboek voor regenachtige dagen is een boek van meer dan 200 pagina’s dik vol knutselopdrachten. Knutselen met wc rolletjes, knutselen met pijpenragers, met karton en vouwblaadjes. Van konijntjes en bijtjes tot zonnetjes of een ruimte tafreel. Het zit boordevol leuke knutselprojecten die helder zijn uitgelegd. Je vind als eerste een mooie grote foto van het eindobject, zo gaat het worden. Een handig overzicht van het materiaal wat je nodig hebt. En vervolgens ga je stap voor stap met behulp van tekst en voorbeeldfoto van de stap aan de slag.

Het boek heeft knutselwerkjes voor elke gelegenheid en ieder seizoen. Bij ons wordt er ook op niet regenachtige dagen flink geknutseld, met zomerse knutselwerkjes bijvoorbeeld.

knutselen met wc rolletjes kasteel

Achterin het boek vind je diverse sjablonen. Pak je schaar, papier en knutselen maar!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *