Engel in de bioscoop

Vanaf 5 augustus draait de film Engel in de bioscoop. Deze familiefilm voor kinderen vanaf 6 jaar is gebaseerd op het gelijknamige boek van Isa Hoes en haar dochter Vlinder Kamerling. Engel wordt gespeeld door talent Liz Vergeer en Isa Hoes en Barry Atsma spelen de ouders van Engel.

Engel in de bioscoop

Ik mocht zowel het boek als 2 kaartjes voor de film weggeven via een winactie, de winnaar is inmiddels bekend.

Filmrechten van magische familiefilm Engel verkocht aan Duitsland en Italië

Producent Incredible Film maakt vol trots bekend dat de rechten van de familiefilm Engel verkocht zijn aan Duitsland en Italië. Tevens werd vorige week bekend dat Engel meedingt in de strijd om een Gouden Kalf tijdens het Nederlands Film Festival dat van 25 september tot 3 oktober plaatsvindt in Utrecht. De magische familiefilm Engel ging gisteren in aanwezigheid van cast, crew en vele speciale genodigden feestelijk in première. Onder meer Isa Hoes, Barry Atsma, Kees Hulst, Pim Muda, Medina Schuurman, Patty Zomer en vele anderen kwamen over de rode loper in Vue Hilversum om de officiële première gezamenlijk te beleven. Engel is vanaf aanstaande woensdag 5 augustus te zien in bioscopen door heel Nederland.

Engel in de bioscoop

Engel – sinds 5 augustus in de bioscoop – genre: familiefilm

Trailer Engel bioscoopfilm

Engel is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag, onderweg naar huis, gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een prachtige zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilveren klokje liggen. Al snel komt engel erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst, komt uit! Engel wordt ineens enorm populair maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

We zijn heel benieuwd naar de film en gaan hem gauw bekijken. Ook het boek schittert hier straks in de boekenkast. We zijn heel benieuwd naar Engel!

Boek Engel

Femke Meines zingt Engel-titelsong
‘Dichterbij’

Femke Meines, o.a bekend als winnaar van het Junior Eurovisiesongfestival, de film Elvy’s Wereld en van de insta-serie Anymoody’s, zingt de aanstekelijke titelsong van de magische familiefilm Engel, die vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien is. Door de coronacrisis is het aanbod voor familiefilms deze zomer zeer beperkt. Daarom heeft Just Film Distribution alles op alles gezet om deze familiefilm pur sang deze zomer alsnog in de bioscoop uit te brengen. Een feest voor gezinnen die zich met de avontuurlijke film Engel mee kunnen laten slepen in de bijzondere wereld van het 11-jarige onzekere meisje Engel. Zij vindt op een goede dag een magisch wensklokje dat haar leven totaal verandert. Want alles wat ze wenst, komt uit! En wie wil dat nou niet…?

‘Dichterbij’ is speciaal geschreven en geproduceerd voor Engel door Niels Zuiderhoek & Simon Gitstels. Zij zijn tevens verantwoordelijk voor tracks van o.a Di-rect & Kensington. ‘Dichterbij’ is opgenomen in de studio in Berlijn. De bijbehorende videoclip wordt zaterdag 20juni gereleased. De single bevat ook een B-track getiteld ‘Mooi Begint Van Binnen’ die tevens in de film te horen is en ook door Femke gezongen wordt.
De catchy Engel-titelsong ‘Dichterbij’ is vanaf vandaag beschikbaar en te beluisteren via Spotify.

TikTok en Engel

Speciaal voor ‘Dichterbij’ is voor alle fans een TikTok dansje bedacht. Deze wordt door Femke Meines op 21 juni op de TikTok-account van Engel gelanceerd.

Engel het boek

Op 5 augustus bracht Just Entertainment de magische jeugdfilm Engel uit in de bioscoop. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Isa Hoes en haar dochter Vlinder Kamerling. Engel wordt gespeeld door talent Liz Vergeer en Isa Hoes en Barry Atsma spelen de ouders van Engel.

Ik heb het boek zelf gelezen en vind het een heel mooi kinderboek.

Het boek is te koop onder andere bij bol.com

Winactie Engel in de bioscoop

winactie engel

Win: Het boek Engel en 2 kaartjes voor de bioscoopfilm en Bison kids glitterlijm
Wanneer: 5 t/m 12 augustus 2020 – afgelopen
Hoe: laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet. Voor de winactie voorwaarden verwijs ik je naar de disclaimer van de blog.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

14 gedachten over “Engel in de bioscoop

 • 11 augustus 2020 om 14:19
  Permalink

  Superleuk, ik doe ook heel graag mee voor mijn dochter Amber en mezelf.

  X

  Beantwoorden
 • 10 augustus 2020 om 14:01
  Permalink

  Graag loot ik mee en ga naar de bios samen met Anna omdat ze er al zo veel over gehoord heeft van haar vriendinnetjes! We maken er een gezellig uitje van samen!

  Beantwoorden
 • 9 augustus 2020 om 21:21
  Permalink

  Wat leuk! Ik doe mee! Lijkt me een leuke film om heen te gaan met mijn zoontje.

  Beantwoorden
 • 9 augustus 2020 om 14:00
  Permalink

  Ohhh….dat zou erg leuk zijn voor de kinderen, doe erg voor ze mee 🤗🤗 Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 9 augustus 2020 om 10:00
  Permalink

  Ik wil graag winnen omdat ik graag dingen doe met me zus

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2020 om 12:14
  Permalink

  Dit zou een super leuk uitje zijn met ons oudste dochter, aangezien ze wel van film kijken houdt.

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2020 om 22:09
  Permalink

  Oh leuk leuk leuk zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje mee want ik wil wel met mijn oudste dochter naar de film Engel gaan ! Ze is een echte fan van de ‘grotere meiden films ’en zal deze film dan ook GE-WEL-DIG vinden !!!

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2020 om 10:55
  Permalink

  onze dochters zouden het geweldig vinden het boek te lezen en naar de film

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2020 om 06:25
  Permalink

  Leuke film om met mijn meisje te gaan zien! Vervolgens thuis nagenieten en alles opnieuw beleven als we het boek lezen!

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2020 om 20:41
  Permalink

  naar de film altijd feest, zal mijn kleindochter te gek vinden

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *