Holie Goodies, holie cereals

Holie Cereals zijn gezonde ontbijtgranen voor kids in 3 smaken, maar eigenlijk niet alleen voor kids. Ik probeerde ze zelf ook uit en eet ze nu door mijn yoghurt ‘s morgens.
holie cereals

Holie Cereals

Holie Cereals is gestart door Merick en Marc en ze liggen in de schappen van de Albert Heijn. Merick vertelt “Wij konden niet geloven wat we zagen toen we die mierzoete kidscereals zagen en konden eigenlijk geen gezond en lekker alternatief vinden. Dit moest anders vonden wij en dat is ons gelukt :). Onze cereals bevatten 6,7 gram suiker (uit appel) vs 30+ gram wat de rest heeft. Omgerekend scheelt dit ong 2 kilo pp/per kind per jaar! En wij hebben 20,5 gram vezels vs gemiddeld 3 van de rest. Dat komt omdat we vooral haver- en tarwezemelen gebruiken in ons deeg. “.
holie cereals

Wat vinden wij ervan?

Ik was benieuwd, ben soms wat sceptisch als het gaat om “zogenaamd gezonde producten” . Maar ik ben positief verrast.
Sowieso ziet de verpakking er top uit, mooie bussen in plaats van onhandige plastic verpakkingen. Meteen een pluspunt. Makkelijk om te bewaren en erg aantrekkelijk ook voor de kinderen. Dat staat prima in mijn keukentje!
Wij probeerden het uit en vonden het erg lekker en vooral fijn dat het zo gezond is. De kinderen vinden het lekker door de melk, het liefst een klein beetje warm. Als je de cereals ziet zien de pakken er geweldig uit, maar de “korrels” zelf eigenlijk niet zo.
holie cereals
Het smaakt los ook niet superlekker. Maar de combinatie met Melk of Yoghurt maakt het juist wel erg lekker, vinden wij.
De prijs: €3,20 voor 270 gram bij de AH: Holie Goodies
Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *