Vloerkleed kinderkamer

Een nieuwe bank met kinderen

Wij zijn naar een nieuwe bank gaan kijken in de woonkamer. Dan denk je misschien, uhh een nieuwe bank? Zou je dat wel doen met een peuter en kleuter in huis? Tsja, daar heb je wel een punt. Want, in ons huis wordt er echt geleefd. De kinderen eten heus weleens een boterham op de bank, of drinken en glas limonade. Zelden is dat nog zonder knoeien gegaan. Met een nieuwe bank, wordt je dan strikter, wat dat betreft? Of is dat maar eventjes en is dat na de eerste vlek alweer voorbij? We zullen het zien, maar we zijn een beetje uitgekeken op onze bank. Hij staat immers al 10 jaar bij ons in de woonkamer. Zij het wel al in een tweede woning, toch is dat al een mooie tijd voor de bank.

We hebben momenteel geen vloerkleed liggen in de woonkamer, maar ik zoud het wel leukvinden als we een nieuwe bank hebben, om daar een lekker zacht vloerkleed voor te leggen. We hebben weleens een vloerkleed besteld, maar die ook weer teruggestuurd. Hij stond toch niet zo leuk als we bedacht hadden.

kledingrek

We hebben één groene wand in de woonkamer, de rest van de muren zijn wit. Onze meubels zijn wit, met houten accenten (bruin). Wat ik wel leuk zal vinden is een lichte kleur bank, maar een donkergroen vloerkleed of eventueel een donkere groene poef erbij. We oriënteren ons nog even verder op de nieuwe aankoop.

Kinderkamer

De kinderkamers zijn continu in beweging, zo werd mijn dochters kamertje net uitgebreid met een tof tipi kledingrek. Op mijn zoontjes kamer zou ik wel weer eens een nieuw leuk vloerkleed willen. Hij heeft nu een autospeelmat, die zou mooi op zolder kunnen. Meestal speelt hij immers op zolder met de model auto’s, waar papa vroeger ook mee speelde. Ik was aan het kijken naar de Vloerkleden van Webkarpet. Voor in de woonkamer zag ik daar al een heel lekker zachte olijfgroene. Voor mijn zoontjes kamer een mooie ijsblauwe. Dat past mooi bij zijn kamertje.

We kijken nog even door, ondertussen bekijken we de stalen die we hebben meegenomen voor de bank. Daarna komen de vloerkleden en accessoires.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *