Kledingkast opruimen en aanvullen

Net terug van zomervakantie gekomen, vind ik het tijd om mijn kledingkast weer flink door te spitten. Ik krijg na een vakantie altijd zin in nieuwe kleding. Ook de najaarscollecties lonken weer, dus zin om mijn garderobe weer te verwisselen voor een nieuwe seizoen.

Kast te vol

Mijn kast is te vol, veel te vol. Ik wil een nieuwe kast, maar dat moet ik niet doen, ik moet opruimen. Ik probeer altijd te kijken naar wat ik al een seizoen niet heb gedragen, mits dat item wel bij het seizoen past natuurlijk. Het is immers niet gek als je je dikke wintertruien in de lente of zomer niet draagt. Die wintertrui ligt echter op zolder nu, net als dat de zomerkleding straks ook weer mag, als het najaar aanbreekt. Ik heb echter nu wel een aantal t-shirts liggen, die ik nog niet weg kon doen aan het begin van de zomer, maar tot nu toe geen blik waardig heb gegund. Hoppa, in de zak voor anderen. Die gooien we bij het winkelcentrum in de containers, hopelijk is er nog iemand anders wel blij mee. Heerlijk een opgeruimde kast. Wat mij altijd verbaast is dat ik dingen tegen kom die ik nog superleuk vind, maar echt niet meer kon herinneren. Bizar he? Weggestopt. Ik ben ook nog weleens een nazomershopper. Dan shop ik wat supertofs in de sale, maar kan ik het niet meer dragen, omdat de herfst al intreden heeft gedaan. Vervolgens vergeet ik natuurlijk het bestaan van het hele kledingstuk, aangezien ik het ook nooit had gedragen. Ligt het daal in een bak op zolder of achterin de kast.

kledingrek

Van onderbroek tot bikini

Ik ben gek op het shoppen van bikini’s. Ik heb er echt heel veel en koop elkaar jaar weer nieuwe. Het is echt een beetje zot, maar ik vind dat zo leuk. Ik had er op vakantie niet eens zo gek veel mee en ik heb bijna altijd een favoriet die dan vrijwel altijd aan gaat. Toch shop ik ze graag. Vandaag zag ik in de stad nog wat in de sale, toen had ik er nog bijna één mee genomen, maar mijn kast puilt nog uit. Eerst opruimen!! Ook ondermode shoppen hoort daar bij. Ik vind dat niet altijd het leukst om te shoppen, maar ik vind het wel altijd fijn om weer een hoop te vervangen! Bij Ondermodeshoppen.nl kan je dat handig online. Voor de kinderen ook ideaal.

Kinderkledingkasten opruimen

Ook de kinderkleding wordt opgeruimd, maar dat doe ik veel regelmatiger. Sowieso groeien ze wat harder uit de kleding dan dat wij doen. Past het niet meer? Hop, uit de kast en naar zolder. Veel kleding geven we door naar andere kinderen in onze omgeving. Sommige kleding gaat terug naar vriendin of zus die het aan ons heeft uitgeleend. Ideaal als je zo je kleding met elkaar kan delen, ook ideaal dat je uit kleding groeit, want dan kan je weer leuke nieuwe items er voor terugplaatsen.

Houd jij ook een zomerschoonmaak in je kledingkasten?

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *