June Interiors nieuw in Arnhem

What's on mama's mind logo juneVandaag een blogje over een leuk nieuw winkeltje dat ik heb ontdekt bij mijn zoektocht naar kinderkamerspulletjes. Als Arnhems meisje (geboren en getogen in Arnhem, maar sinds 11 jaar inmiddels woonachtig in Nijmegen) vind ik het heel leuk om te zien dat een winkeltje als June Interiors zich daar vestigt. Ik ben nog altijd trots op die stad. Ondanks dat ik het heerlijk vind om nu in Nijmegen te wonen.

June Interiors heeft ook nog een van de mooiste locaties van de stad te pakken gekregen ook. Sonsbeeksingel 106 in het modekwartier. Als je Arnhem een beetje kent, dan weet je dat dat het plekje is om leuke en unieke spulletjes te shoppen. Perfect ook voor een dagje Arnhem, want na een dagje shoppen is het Sonsbeekpark een prima plek om te relaxen. Dichtbij het station, wat wil je nog meer? Ik zou zo voor de VVV van Arnhem kunnen werken, vind je niet?

Het leuke van Arnhem is, dat doordat de Hogeschool van Kunsten daar zit, veel stylisten en andere creatievelingen zich daar vestigen, met hun unieke shops. Dat vind ik mooi en leuk. Ik houd wel van het niet-dertien-in-een-dozijn-principe.

What's on mama's mind by juneWat vind je bij June Interiors?
June Interiors richt zich op je huis en ook specifiek kinderkamers. Zodoende kwam ik ook bij ze terecht, want zoals je ziet op mijn blog ben ik druk op zoek naar leuke dingetjes voor de nieuwe kinderkamers in ons nieuwe huisje. Je doet er inspiratie op en je kunt interieuradvies krijgen. Het unieke aanbod is erg verrassend. Ze hebben meubels, verlichting en accessoires; verf en behang, maar ook leuke cadeaus zoals celebration boxes, knuffels en gepersonaliseerde geboortecadeaus.

Merken:What's on mama's mind snowpuppe moth papieren lamp
Naast hun eigen label by June hebben ze verschillende merken als A little lovely Company, Frankey’s, Cindysign, Imps en Elfs, Les Gambettes, KEK Amsterdam, Studio Ditte, Snowpuppe, April Eleven en nog veel meer!

What's on mama's mind deken stars by juneWat hebben ze voor de kinderkamers?
Allereerst hun eigen label by June met kindermeubelen en accessoires. De collectie bestaat uit kasten, commodes, kinderledikant met zitje, kussens, dekens, babycadeaus en nog vele meer.

Ik wil zelf zo’n papieren Snowpuppe lamp van de babykamer. Die is erg leuk.

De plaatjes op deze blog komen van hun webshop. Neem er ook gauw een kijkje. Dat kan ook op hun Instagram account of natuurlijk in hun winkeltje in Arnhem. Opening soon: 10 oktober 2015.

 

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *