Win een Kidzroom rugzak

Winactie: Ik mag twee rugzakjes weggeven. Welke wil jij de blauwe of de rode? (lees hieronder wat je moet doen en scroll naar beneden om te kunnen reageren).
What's on mama's mind Kidzroom busWhat's on mama's mind Kidzroom fruitWanneer? Vrijdag 2 oktober tot en met zondag 18 oktober. De winactie liep wat langer door de geboorte van ons dochtertje.

De winnaars zijn!!

De blauwe rugzak is gewonnen door Sylvie.

De rode rugzak is gewonnen door Joy.

Jullie krijgen ook een email van mij. Gefeliciteerd.
Hoe? Laat hieronder weten welke van de twee je wilt winnen. De blauwe of de rode en voor wie? Is er een speciale gelegenheid of zomaar?
Als je ons op Facebook volgt loot je een keer extra mee (je naam wordt dan 2x toegevoegd bij het loten), laat je weten in je reactie dat je ons volgt, dan vinden we je makkelijker terug?
Kidzroom Facebook en What’s on mama’s mind Facebook.

Over Kidzroom
Ken je de rugzakjes al van Kidzroom? Mijn zoontje heeft een heel gaaf rugzakje uit de “Fire fighter What's on mama's mind Kidzroom fire fighter collectiecollectie”, net als de blauwe met de bus die je kunt winnen. Hij heeft er een met een graafmachine erop. Zoals je misschien al wel vaker hebt gelezen op mijn blog is hij namelijk helemaal weg van al deze grote voertuigen.

Mijn zoontje kreeg een rugzakje, zijn allereerste, omdat we gaan verhuizen. Hij start 5 oktober op het nieuwe kinderdagverblijf, maar heeft er afgelopen week al mogen wennen. Daar kon hij mooi zijn eigen spulletjes mee naar toe nemen. Hij weet al heel goed dat zijn speen en knuffel er in zitten, dus de rugzak mag overal mee naartoe van hem.

Eigen spulletjes meenemen

Daarnaast gaat hij de komende tijd wat vaker uit logeren, omdat hij straks een zusje krijgt en What's on mama's mind Kidzroom fruit collectiedoordat het vanwege de verhuizing best een rommeltje is. Heerlijk toch om dan je eigen spulletjes mee te kunnen nemen? Heeft jouw zoontje of dochtertje ook graag zo’n stoere of lieve rugzak? Doe dan gauw mee. De rode rugzak komt uit deย Veggies collectie. Zijn ze niet om op te eten?

Voor zwemles, naar school, naar gym- of sportclub, uit logeren of gewoon omdat ze zo leuk zijn. Waar gaat de rugzak met jouw kleintje mee naar toe?

Doe gauw mee, op maandag 19 oktober worden de twee winnaars bekend gemaakt. Met een kleine slag om te arm deze datum, want… 20 oktober is natuurlijk de uitgerekende datum van mijn kleintje, dus het kan zijn dat ik even druk ben met andere zaken… maar no worries, er komen sowieso twee winnaars. De rugzakken worden naar de winnaars verstuurd door Kidzroom.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

52 gedachten over “Win een Kidzroom rugzak

 • 19 oktober 2015 om 19:21
  Permalink

  De blauwe met de bus zou ik zo graag willen winnen voor ons lieve buurjongetje, Olaf. Hij roept altijd auto als er een voorbij komt en is helemaal in de ban van auto’s. Hij is 2 jaar oud en een heel stoer ventje maar dit leuke stoere ventje heeft nog geen rugzakje om mee te nemen naar de crรชche.

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2015 om 20:14
  Permalink

  De blauwe rugzak lijkt me super stoer om aan onze zoon te geven voor zijn 1e verjaardag. Zuslief sjouwt rond met haar rugzak met persoonlijke favorieten als ze bij opa en oma gaan logeren, dus hij kan zeker niet achterblijven

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2015 om 19:44
  Permalink

  Leuk! Voor onze kleine man zou ik graag het rode rugzakje winnen. We moeten door zijn notenalergie nu iets meer mee nemen naar het kinderdagverblijf, dus dat zou perfect uitkomen.

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2015 om 16:53
  Permalink

  Wat grappig. Ook wij zijn recent verhuisd. 3 weken voor de uitgerekende datum. Inmiddels is de kleine man 2 weekjes bij ons. Ben je ook zo voor gek verklaard?! ๐Ÿ˜‰

  Doe mee voor mijn dochter die gestart is op een nieuwe kdv. Een nieuw rugzakje zal ze helemaal fantastisch vinden. Blauw is haar lievelingskleur maar ze is ook gek op fruit. Lastige keus dus. We gaan voor de blauwe!

  Mocht je nog niet bevallen zijn; succes met de laatste loodjes en met de bevalling.

  Beantwoorden
  • 18 oktober 2015 om 20:20
   Permalink

   Ja haha inderdaad, knettergek ๐Ÿ™‚ maar was helaas ook overmacht. Nieuwbouw liep meer dan een beetje uit :-(( maar we zijn over en de baby zit er nog in. Haha ik duim voor je!

   Beantwoorden
 • 17 oktober 2015 om 00:03
  Permalink

  Wat een leuke rugtassen! Ik zou graag de blauwe willen winnen voor m’n kleine ventje. Hij houdt ontzettend veel van bussen!

  Beantwoorden
 • 14 oktober 2015 om 13:47
  Permalink

  De blauwe met de bus zou zo leuk zijn voor mijn mannetje.. hij is dol op voertuigen!! ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2015 om 14:42
  Permalink

  Zo onwijs leuk en schattig!! Ik doe heel graag mee voor het rode rugzakje voor de kleine van een lieve vriendin ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • 11 oktober 2015 om 15:32
  Permalink

  Ik doe graag mee voor de blauwe “Tuus” (=bus zoals Rafael zelf zegt) rugzak voor mijn zoontje Rafael van 2,5 jaar. Hij zit net op de peuterspeelzaal, maar voor zijn spulletjes gebruik ik een oud rugzakje van zijn grotere broer. Daarom is deze voor hem om zijn oude rugzak te wisselen voor deze mooie nieuwe rugzak als we winnen.
  Ik volg je op Facebook en ik heb de pagina van Kidzroom ook geliked.

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2015 om 16:19
  Permalink

  Wat een leuke rugzakken! Super leuk voor mijn oppaskindjes, tweeling van 3,5. Gaan ze straks super hip naar de kinderopvang.

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2015 om 12:59
  Permalink

  Ons jongste zoontje Lars mag in maart naar school toe, net als zijn grote broer die in groep 4 zit. Hij wacht nu al met spanning en kijkt enorm uit naar de dag dat ook hij naar zijn klasje mag. Hoe leuk zou het zijn als hij dat zou kunnen doen met een mooie blauwe rugzak met daarop ook nog zijn favoriet de schepwagen/hijskraan!

  Mama gaat duimen voor je Lars! Je verdient dit?

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2015 om 10:24
  Permalink

  Mijn zoon roept heel hard de blauwe haha, ik volg jullie allebei op facebook natuurlijk

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2015 om 09:30
  Permalink

  Hoi, ik zou heel graag de brandweerrugtas voor mijn dochtertje van 2 jaar willen winnen. Ze is helemaal verzot op haar brandweerwagen. Dus dit zou super
  zijn! Sinds kort gaat ze naar de psz en ze is net grote zus geworden (van tweelingzusjes!) dan is een eigen stoere rugzak fantastisch!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2015 om 08:28
  Permalink

  Wij weten sinds zaterdag dat wij weer een zoon verwachten. Deze moet natuurlijk ook als een echte vent naar het KDV volgend jaar. Ik zou graag de brandweerauto-tas winnen voor hem!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2015 om 01:44
  Permalink

  Oh, spannend! Nog even volhouden de laatste dagen in afwachting tot je kleintje komt. Zelf kan je dus binnenkort ook weer een extra rugzakje gebruiken ๐Ÿ˜‰
  Wat een leuke zijn dit! De rode is bij ons zeer welkom om met ons kleinste meisje mee op pad te gaan naar de opvang en op uitstapjes!

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2015 om 20:55
  Permalink

  het rode rugzakje met de ananas en de sinasappel is super leuk voor me dochter

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2015 om 19:51
  Permalink

  Mijn jongste gaat bijna naar de peuterspeelzaal. Een grote stap weer! Ook voor mama en papa ๐Ÿ˜‰ โ™ก
  Hoe leuk zou het zijn als hij deze wint en naar zijn nieuwe periode kan dragen?!

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2015 om 14:34
  Permalink

  ‘ik zie een gaafmachine!’
  Ook mijn zoontje is helemaal in-to de grote machines. Zelfs met opruimen zijn zijn handen een ‘gijper’ of ‘heftuuk’. Met deze rugzak weet ik zeker dat dit verlegen manneke zich helemaal ‘de man’ voelt bij de opvang!

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2015 om 20:40
  Permalink

  Ik wil ook graag die blauwe winnen voor mijn zoontje, voor als hij naar de peuterspeelzaal gaat. Zijn zus gaat al en hij wil elke keer heel graag ook blijven als we haar wegbrengen..!

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2015 om 20:20
  Permalink

  Onze jongste houdt van brandweerauto’s dus de rode past goed in zijn verzameling!

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2015 om 07:53
  Permalink

  De blauwe voor onze stoere man om mee te nemen naar school zometeen

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 22:32
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Nick, de blauwe tas met de brandweerauto erop, zou hij geweldig vinden !! ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 22:01
  Permalink

  Het rode rugzakje is heel erg mooi. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochtertje die eind november 4 jaar wordt en dus voor het eerst naar school gaat. Ik denk dat de kleine meid er apetrots mee over het schoolplein zal gaan lopen ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 22:00
  Permalink

  Het blauwe rugzakje is ontzettend leuk! Die zou mijn zoontje graag mee willen nemen naar zwemles! ๐Ÿ˜€

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 20:52
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor een rode rugtas voor onze dochter van bijna 4. Wat zou het tof zijn als ze met zo’n gave fruitige tas naar school kan gaan en haar fruit erin kan meenemen.

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 19:56
  Permalink

  De rode voor onze lieve kleine Emma die dol op fruit is en in december voor eerst naar de grote school gaat!

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 19:43
  Permalink

  De rode rugzak zou ik graag willen winnen voor mijn jongste dochter. Haar grote zus gaat al naar de basisschool met een prachtige rugzak. De jongste draagt deze ook graag op haar rug (wat natuurlijk weer niet mag van haar zus ๐Ÿ˜‰ ). Het wordt dus tijd voor een eigen rugzak!

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 19:25
  Permalink

  Ik zou heel graag de roze rugtas willen winnen voor mijn dochtertje. Die dan net als mama een roze rugtas heeft voor als we een dagje weg gaan

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 16:44
  Permalink

  Laat ik je allereerst even succes met de laatste loodjes wensen ๐Ÿ™‚ Ik ga voor de blauwe voor ons zoontje welke bijna naar de PSZ gaat! Handig dus zo’n leuk rugzakje. Ik volg en like je via FB. Liefs melissa

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 13:22
  Permalink

  Wat een leuke rugzakjes. Ik wil mee doen voor de blauwe met de bus er op voor mijn petekindje.

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 12:37
  Permalink

  Ik zou de blauwe wel willen winnen voor ons petekindje! Trots zullen we zijn als hij met deze tas de eerste keer naar de peuterspeelzaal gaat!

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 11:26
  Permalink

  Ik doe heel graag mee..! En volgen op Facebook check โœ”๏ธ

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 10:22
  Permalink

  Wat een leuke rugzakjes. Mijn kleindochtertje zou heel graag zo’n mooi rood rugzakje willen. Dat staat haar vast prachtig en kan ze mooi haar eigen spulletjes meenemen naar het kinderdagverblijf. Erg leuk deze tasjes voor de kleintjes.

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 09:46
  Permalink

  De blauwe met de bus. Zo stoer en leuk voor ons zoontje. Gaaf hoor.
  Hiermee kan hij trots de kleuterschool binnenstappen. En mee logeren.

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2015 om 19:50
  Permalink

  met kleinzoon tije voor het eerst naar groep 1, spannend en leuk met zo’n mooie tas

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2015 om 19:07
  Permalink

  zou graag de blauwe rugzak voor mijn kleinzoontje willen winnen gaat vanaf januari naar ‘t school

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2015 om 19:07
  Permalink

  de blauwe graag voor mijn kleinzoontje die in januari naar ‘t school gaat

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2015 om 14:49
  Permalink

  Wat een leuke rugzakjes die je weg mag geven! De blauwe met de bus zou mijn zoontje geweldig vinden. Alles met wet wielen vindt hij geweldig. Hij gaat binnenkort naar de PSZ dus het komt zeker van ps.

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2015 om 09:43
  Permalink

  Graag de rode voor mijn dochtertje die bijna naar de kleuterschool gaat. Dus komt dan wel van pas ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2015 om 14:45
  Permalink

  Ik zou de rode wel willen winnen voor ons ongeboren meisje (36 weken zwanger) dan kunnen we daar spullen in doen als ze naar de gastouder of opa en oma gaat.

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2015 om 20:13
  Permalink

  Van deze twee is de rugtas met de bus het leukste voor zoonlief. Nog een paar maandjes naar de PSZ en dan mee naar school

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2015 om 13:01
  Permalink

  Super leuk, de bus voor mijn zoon van 21 maanden. Hij is helemaal geobsedeerd door auto’s en alle andere voertuigen. Ik like je NU op Facebook.

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2015 om 12:56
  Permalink

  Wat een leuke actie! Ik zou graag de blauwe willen winnen voor mijn neefje. Hij gaat sinds kort naar school. Bij ons komt hij Sinterklaas vieren, en dit zou een geweldig cadeau voor hem zijn!! Ik volg jullie beiden op Facebook!

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2015 om 07:58
  Permalink

  Ik wil graag de blauwe met de gele bus winnen voor mijn lieve mooie zoon Gijs. Handig omdat we nu hij bijna 1 jaar word we niet meer zoveel spullen mee hoeven nemen dat de hele luiertas mee moet.

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2015 om 07:29
  Permalink

  Wat leuk! Kleine man heeft nog geen rugzakje.. Wij zouden graag de blauwe willen winnen.

  Ik volg je ook op Facebook!

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2015 om 07:24
  Permalink

  Graag de blauwe met bus voor ons zoontje dat binnenkort naar school gaat.
  De actie is gedaan op 18 oktober, precies op mijn verjaardag. Mooi toch? ?

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2015 om 07:19
  Permalink

  De blauwe met de bus zou echt heel leuk zijn voor mijn zoontje Ivar! Hij is weg van alles met wielen dus deze rugzak zou leuk zijn voor z’n spulletjes onderweg.. Heb jullie geliked op Facebook ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *