Winactie Special moment cards By Bineke

What's on mama's mind by bineke kaarten4Anders dan andere winacties heb ik nu een actie die alleen op Instagram geldt. Je maakt namelijk kans op een setje special moment cards baby van By Bineke. Een tijdje terug liet ik deze mijlpaalkaarten al zien op mijn blog over By Bineke.

Doe je mee met de winactie? Deze loopt van 30 september tot en met 9 oktober 2015 0:00 uur. Op zaterdag 10 oktober, wordt op instagram de winnaar bekend gemaakt!

Hoe? Wat moet je doen om kans te maken op deze kaarten? Lees het hier:
Wil jij deze gave special moment cards baby winnen van @By_Bineke?
1. Volg @By_Bineke en @Mamasmind op Instagram.
2. Geef aan onder foto op mijn account (het Instagramaccount van @mamasmind) waarom jij ze wilt winnen of voor wie. Hoe leuker de reactie hoe beter.
3. Tag onder dezelfde foto iemand die deze actie ook leuk zou vinden (meerdere mag ook natuurlijk ;)).
Delen met #bybineke mag, maar is niet noodzakelijk!
Meedoen kan tot en met vrijdag 9 oktober 0:00 uur. Op zaterdag 10 oktober wordt de winnaar op instagram bekend gemaakt.

What's on mama's mind bybinekeOver By Bineke
By Bineke heeft zowel deze leuke special moment cards baby als de special moment cards pregnancy. Hartstikke leuk om cadeau te doen.

Special moment cards baby: Met deze set van 30 kaarten leg je de belangrijkste mijlpalen op een leuk manier vast. Maak een foto met één van de kaarten of plak de kaart in het babyboek.

Special moment cards pregnancy: Een zwangerschap zit vol belangrijke mijlpalen. De eerste echo, de eerste keer dat je je eigen voeten niet meer kunt zien en de eerste keer dat je je kindje voelt. Met deze set van 20 kaarten leg je de belangrijkste mijlpalen op een leuk manier vast.

De babykaarten zijn te koop voor € 15 bij Lauver.
De zwangerschapskaarten voor € 10 ook te koop bij Lauver.

Dierengeluiden kaarten:
Daarnaast heeft ze ook iets helemaal nieuws:
Dierengeluidenkaarten. Kun je mooi oefenen met je kleintje welke geluiden de beesten maken. Binnenkort lees je hier meer over op mijn blog.

Doe gauw mee met de actie en hopelijk win jij zo’n mooi setje. Vergeet ons niet te volgen op instagram.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *