Kinderboek: Armstrong De avontuurlijke reis van een muis naar de maan

Dit jaar, op 20 juli, is het precies vijftig jaar geleden dat Neil Armstrong voet zette op de maan! In deze blog vind je een kortingscode om het boek met korting te bestellen en een superleuke knutseltip om een telescoop te knutselen.

Armstrong kinderboek

Verschillende ruimtevaartorganisaties hebben maanmissies op de agenda staan, en in het najaar verschijnt er een film over deze historische maanlanding. In 2019 staat de maan dus volop in de schijnwerpers. Kortom: je kunt niet om Armstrong heen!

Armstrong. De avontuurlijke reis van een muis naar de maan

Armstrong kinderboek

Een kleine muis ontdekt door zijn telescoop dat de maan een bol van steen is, en geen gatenkaas zoals hij en de andere muizen lang hebben gedacht. Als hij hoort dat er ooit al muizen hebben gevlogen, neemt hij een besluit: “Ik word de eerste muis op de maan!”

Best veel kinderen vinden de ruimte maar wat interessant. Astronauten en raketten zijn gaaf en hoe zou het zijn om op de maan te lopen. Met onze kinderen is het erg leuk om dit boek te lezen en ze zouden zelf ook wel naar de maan willen hoor!

Armstrong kinderboek

Armstrong. De avontuurlijke reis van een muis naar de maan | Torben Kuhlmann (illustraties en tekst) | Vanaf 6 jaar | Omvang 128 bladzijden | ISBN 9789051165630 | Prijs € 19,95 |

Kortingscode

Goed om te weten: vanwege het jubileum is Armstrong dit jaar via vierwindstreken.com te bestellen zonder verzendkosten! Boekenliefhebbers betalen dan dus maar € 19,95. De kortingscode is: Maanlanding

Telescoop knutselen met wc-rolletjes

de knutseljuf ede telescoop knutselen

Ilse, van de Knutseljuf Ede maakte een telescoop van keukenrol en wc-rolletjes. Het is een wat lastiger project dan de meeste wc-rol knutselwerkjes, maar het resultaat is verbluffend. Lees op haar blog de werkwijze om de mooie telescoop te maken!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *