Kinderboek: Het geheime leven van dieren

Een kinderboek dat niet alleen leuk is, maar ook zeer informatief, is het kinderboek het geheime leven van dieren. Dit boek is vrolijk en staat vol grappige en mooi illustraties. Ik vind het heel erg leuk om uit dit boek voor te lezen. Er zitten echt leuke feitjes in, waar ik heel veel echt niet van kende. Sommige feitjes zijn supergrappig en andere zijn echt indrukwekkend, wat dieren allemaal kunnen. We lezen graag natuur kinderboeken of kinderboeken met een wetenschappelijke inslag. Dit omdat onze oudste heel veel interesse in dit soort informatie heeft. Van dinosaurussen tot diamanten en van dierenfeitjes tot informatie over het heelal.

het geheime leven van dieren

Kinderboek: Het geheime leven van dieren

Het dierenrijk zit vol verrassingen en hoe meer we ontdekken, hoe meer we erachter komen hoe vindingrijk en creatief dieren kunnen zijn. sommige zijn zo slim of handig dat je het bijna niet kunt geloven. Wist je bijvoorbeeld dat gordeldieren een ingebouwd reddingsvest hebben? En dat wombats hun vijand buiten de deur houden met hun eigen dikke billen? In het kinderboek het geheime leven van dieren vind je de leukste feitjes over het fascinerende dierenrijk.

Mijn kinderen zijn gek op dit soort informatie. Het liefst leest mijn zoontje boeken die meer weg hebben van een encyclopedie dan van een leesboek, omdat hij zo nieuwsgierig is naar hoe dingen werken en vooral ook hoe dieren en dino’s leven en leefden.

Jan Paul Schutten is auteur van het kinderboek het geheime leven van dieren, maar ook van meer dan 40 andere boeken. Hij heeft hiervoor al meerdere prijzen in de wacht gesleept, zoals twee keer de Gouden Griffel.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *