Kinderboek: Ninja Kid de serie

Ninja Kid heeft zojuist een vijfde deel uitgebracht in de populaire kinderboekenserie waarvan al 20.000 exemplaren zijn verkocht. Deel vijf heet Gekloond. Nelson en Kenny komen wederom in gekke situaties terecht.

Ninja Kid 5: Gekloond

Oma heeft iets geniaals bedacht om de geheime identiteit van Nelson en Kenny te verhullen: ninjaklonen! Zo kunnen Nelson en Kenny op twee plekken tegelijk zijn als ze in actie moeten komen als de Ninja Kid en H-gast. Maar wanneer Nelson en Kenny tijdens het schoolkamp de controle over hun klonen verliezen, zullen ze toch zelf iets moeten doen. Lukt het de echte Nelson en Kenny om hun klasgenoten te redden?

ninja kid 5

Ninja Kid 4: Ninja steelt de show

Het circus komt naar de stad en Nelson en zijn vrienden maken kans om mee te doen! Nelson zou het liefst de show stelen met zijn ninjatrucs, maar jammer genoeg moet hij die verborgen houden. Maar wat moet Nelson doen als de show volledig uit de hand loopt en het wel héél gevaarlijk wordt? Lukt het Nelson om Putdam te redden zonder te verraden dat hij de ninja kid is?

Ninja Kid 3: Van nerd naar ninja!

Nelson Kramer kan niet wachten op de jaarlijkse sportdag. Als ninja moet hij toch wel een paar gouden medailles kunnen binnenslepen. Maar als er iets misgaat met de nieuwe uitvinding van zijn oma, worden zijn krachten en die van zijn oma verwisseld. Terwijl zijn oma opeens snelle backflips doet, heeft Nelson overal pijn en heeft hij voor het eerst in zijn leven zin in een kopje thee. Dit is niet alleen een ramp voor alle wedstrijden, maar ook voor de winnaars van de sportdag, die ontvoerd worden. Hoe moet Nelson hen nu redden zonder zijn ninjakrachten?

Ninja Kid 2: De vliegende ninja

De vliegende ninja is het vervolg op het succesvolle eerste deel: Van nerd naar ninja! en geschikt voor zowel jongens als meisjes van 7 jaar en ouder.

de vliegende ninja kinderboek kluitman

Nelson Kramer is een ninja. Niet de coolste of de dapperste, maar de meest nerdy ninja ter wereld. Nadat hij zijn stad heeft gered van giga spinnen, staat er alweer een nieuw avontuur voor de deur. Alle machines zijn op hol geslagen, vallen mensen aan en hebben zelfs de dieren losgelaten. Met behulp van een jetpack en zijn fantastische ninja skills zal Nelson opnieuw de inwoners van Putdam moeten beschermen. Maar daarvoor moet hij wel eerst zijn hoogtevrees overwinnen…

ANH DO

Anh Do is een Vietnamees-Australische acteur, komiek en schrijver. In 2010 debuteerde hij met zijn autobiografie The Happiest Refugee over zijn vlucht van Vietnam naar Australië. In Australië heeft hij naam gemaakt met zijn WeirDo- en HotDog-series.

Ninja Kid | Anh Do | vertaling Mariella Manfré | 192 pagina’s | Kluitman | isbn 978 90 206 7449 1

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
De vliegende Ninja
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *