Kinderboek: Spinnenalarm

Nooit meer bang voor spinnen! Wie is er bang voor spinnen? Dat zijn er een heleboel. Niet iedereen is bang voor spinnen, maar er zijn maar weinig mensen echt gek op spinnen. Ze zien er toch altijd wel een beetje eng uit. Dit liever een spin in de tuin dan in je huis, of niet?

spinnenalarm nooit meer bang voor spinnen

Dit kinderboek vertelt over spinnen, wat ze kunnen en hoe ze eruit zien. Er zijn heel veel verschillende soorten spinnen, maar één ding hebben ze allemaal gemeen. Ze hebben allemaal 8 poten!

spinnenalarm nooit meer bang voor spinnen

Het is een heel komisch boek over spinnen, met allerlei tips over hoe je spinnen herkent en wat ze doen en hoe je er vanaf komt. Maar, midden in het boek zit een verhaal in het verhaal. Een verhaal over Pieter Spinnemans. Na dat verhaal, ga je weer verder met de tips over hoe je van je spin in huis afkomt… je zet hem namelijk met hulpmiddel in de tuin! En voor spinnen hoef je echt niet bang te zijn, ze zijn banger voor jou en daarnaast hartstikke nuttig, want ze vangen muggen en ander lastig ongedierte.

spinnenalarm nooit meer bang voor spinnen

Een erg leuk boek en leuk om op deze manier over spinnen te leren. Toch kreeg ik wel een beetje kriebels van het zien van de spinnetjes, hoor!


Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kinderboek: Spinnenalarm
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *