Kinderboekreview: Emma Bos, eenhoornexpert

Glitters en een eenhoorn, van dit boek hoef je niet eens de samenvatting te lezen. Gewoon inpakken en meenemen! Oké, ik ga je toch nog even wt meer vertellen over dit superleuk boek. Dat zich uitermate leent voor verjaardagscadeaus of voor Sinterklaas natuurlijk. Die heeft ook een witte eenhoorn toch?

Emma Bos, eenhoornexpert

Emma Bos, eenhoornexpert

Emma Bos is een klein meisje met een groot brilletje en een prachtige dansrok. Ze weet alles van eenhoorns, ze is zelfs expert, want ze woont er met eentje (eigenlijk wel met 17) samen. Ze woont ermee in huis.

Emma Bos, eenhoornexpert

Het boek is van binnen net als van buiten een groot kleurenfeest. Glitter, regenbogen en vrolijke tekeningen. Je wordt er helemaal vrolijk van als je hier doorheen bladert. Het boek doet mij heel erg denken aan het boek “Hoe je een wollige mamnoet moet wassen”.

In Emma Bos, eenhoorn expert kijk je vooral naar de leuke tekeningen. Emma heeft een ongelooflijke kinderfantasie, precies was jouw kinderen mooi vinden. Iedereen in huis wordt een eenhoorn, het kleine baby broertje, de knuffels en de huisdieren.

Emma Bos, eenhoornexpert

Wat heel erg leuk is om te doen, nadat je dit boek hebt gelezen. Om zelf eenhoorn-hoorns te maken. Je kan ze makkelijk knutselen met bijvoorbeeld een keukenrol. Beschilder of beteken een wit a4tje. Beplak of besprenkel het met glitter en bind hem om je voorhoofd en die van je knuffels.

Dit superleuk kinderboek kost € 12,99.

Auteurs: Morag Hood en Ella Okstad
Pagina’s:32
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Uitgever: Rubinstein Publishing
ISBN: 9789047625513

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kinderboek: Emma Bos, Eenhoornexpert
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *