Kinderboekreview: Wat eet een miereneter

Wat eet een miereneter is een superleuk nieuwe prentenboek van de schrijver Ross Collins, eerder maakte hij het boek “Er zit een beer op mijn stoel”. Veel humor en mooie prenten.

Wat eet een miereneter?

Wat eet een miereneter?

De miereneter wordt hongerig wakker, maar hij is even vergeten wat miereneters ook alweer eten. Wat vindt hij lekker? Hij gaat langs bij allerlei andere dieren, op zoek naar het antwoord. Ze stellen van alles voor, maar niets klinkt hem goed in de oren.

Wat eet een miereneter

Wanneer hij een mierenhoop tegenkomt, weet hij het op eens meer. Dat einde is overigens ontzettend grappig, want je kunt je wel voorstellen wat die mieren denken als de miereneter juist aan hen, die specifieke vraag stelt over wat hij zal eten.

Wat eet een miereneter

Een prachtig boek en een heerlijk verhaal om voor te lezen aan je kleintjes. Van dreumesen tot aan jonge kinderen van vijf of zes jaar, het is een erg geschikt voorleesboek!

Het boek Wat eet een miereneter?

Auteur: Ross Colling
Uitgever: Gottmer
Pagina’s: 32 pagina’s
ISBN: 9789025770556
Verkoopprijs: € 13,99

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Wat eet een miereneter?
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *