De leukste onesies van Onesieful met kortingscode

Zit jij ’s avonds op de bank in je onesie? Misschien wel als je deze onesies en hoodies hebt gezien. Superleuk ook voor Carnaval begin maart! Wij werden verwend met deze leukerds. Kinderonesies en onesies voor jezelf of een hoodie kan je nu met 15% korting kopen met deze kortingscode – MAMA15  bij Onesieful.

onesieful hoodie cat

Wat is een Onesie?

Het kan zijn dat jij natuurlijk met deze vraag rondloopt. Het antwoord is echter heel simpel: een kledingstuk dat uit één (one) deel bestaat. Een jumpsuit voor volwassenen en kids, die extra leuk is als je het je verandert in je favoriete dier of een eenhoorn, toch?

Daarnaast is Carnaval ook het uitermate geschikte moment voor een Onesie. 3 tot en met 5 maart mag je in (Zuid) Nederland weer hossen en polonaises lopen.

Onesieful heeft naast onesies, ook hoodies. Zoals mijn stoere cat hoodie!

Hoodie cat van onesieful

Kinderonesie

Wij hebben twee heel leuke schattige en stoere onesies voor de kids. Een tijger en een konijntje.

bunny onesie van onsieful konijnenpak

Het konijnenpak is een kort model, die komt bij onze dame, die ongeveer 1 meter groot is, net boven de enkels. Het pak heeft kledingmaat 110, we hebben bewust voor deze maat gekozen, omdat ze zo snel groeien en er zo een beetje in kon groeien. Doordat het een korter model is, komt het qua lengte goed uit en zal ze hier heel erg lang mee kunnen doen.

Onesie tijger van onesieful

Het tijgerpak is een lang model. Maatje 116, exact wat ook de kledingmaat van ons zoontje is, hij past heel goed. Mijn zoontje zit om zwemles, daar maakte ik kennis met de “zwemlesonesies”. Onesies worden veel gedragen na de zwemles heb ik ontdekt. Het ideale lekker warme kledingstuk, dat je eenvoudig aantrekt na een uurtje zwoegen in het lokale zwembad! Ik hoor ook menig kind mopperen op zijn of haar moeder wanneer onesie ontbreekt in de zwemrugzak “hoe kun je de onesie nou vergeten zijn, mam”. Konijnen, tijgers, maar ook een hoop eenhoorns verlaten regelmatig het zwembad.

Primark Onesies

Onesieful levert Primark Onesies. Dat is op de website een heel aparte sectie met een toffe verzameling onesies.

Kinderonesies en onesies voor jezelf of een hoodie kan je nu met 15% korting kopen met deze kortingscode – MAMA15  bij Onesieful.


Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Onesies van Onesieful
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *