Kinderkamerstylist door instagram

What's on mama's mind 500 volgersIk ben een (beetje) verslaafd geraakt aan Instagram en enorm trots op mijn inmiddels 500+ volgers. De laatste weken zit ik de hele dag door op mijn telefoon te kijken, naar al het moois. Druk als ik ben met leuke dingetjes uitzoeken voor de kinderkamers in het nieuwe huis, laat ik me volop inspireren door diverse instagram-accounts.

Hieronder breng ik er een paar graag onder jouw aandacht, die je misschien nog niet kent. Er zijn een aantal accounts met duizenden volgers, die de meesten wel kennen. Die zijn ook zeker de moeite waard, maar die benoem ik nu niet. Ken je ook deze al?

O, ik doe er nu echt een aantal te kort door ze niet te noemen. Sorry! Ik zal het item erin proberen te houden op mijn blog. Ze zijn puur ad random hier geplaatst, want ze ook nog eens nummeren dat gaat me niet lukken.

Dankzij hen kan ik zelf de kinderkamerstylist uithangen en de leukste dingen selecteren voor de kinderkamertjes.

What's on mama's mind - Instagram happily ever after deco2What's on mama's mind - Instagram kraamkraamWhat's on mama's mind - Instagram lijnloves2png

 

 

 

@happily_ever_after_deco
Een hele mooie webshop vol leuke feest-, lifestyle- en decoratiecadeaus: Happily ever after deco.
Ik vind die Kanindocka poppen en ice cream lights echt een feestje.

@kraamkraam
Kraamkraam is een webshop met leuke spulletjes. Maar vooral ook hele mooie kraampakketen met bijvoorbeeld artikelen van Naïf Care, KipKep, nOeser en nog veel meer. Ik ben gek op de houten blokken met mint.

@lijnloves
Lijnloves is een etsyshop met hand gezeefdrukte producten met eco-vriendelijke inkt.

@winkeltjevananne
winkeltjevananne.nl ontwerpt en verkoopt hippe en stoere ansichtkaarten, interieurkaarten, minikaarten, posters en ander drukwerk aan de hand van trends in de markt.

@babyschoentjes_lauver
Lauver heeft o.a. hele leuke babyschoentjes. Neem eens een kijkje.

What's on mama's mind - winkeltje van anne instagram2What's on mama's mind - Instagram babyschoentjes_lauver2

 

 

 

Nog meer tips:

Volg ook @miss_juud, @by_bineke en @noezhandmade.

Deze leuke accounts heb ik nu niet uitgelicht, maar zijn zeker de moeite waard.
Welke Instagram-accounts moet ik volgens jou ook zeker volgen en wellicht de volgende keer op mijn blog uitlichten?

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *