Kinderkledingtrends winter 2019/2020

De fleurige zomercollecties hebben in de winkels alweer plaats gemaakt voor de mooie najaarscollecties. Zo ook bij de webshop Schattigebabykleertjes.nl. Wij slaagden hier voor twee winterjassen. Die zoektocht gaf mij al een aardig beeld van wat wij qua najaarsmode kunnen verwachten dit jaar. Heb jij al een kijkje genomen bij de winteritems, of wacht je nog even tot het echt kouder wordt? Ik heb met name op de winterjassen gefocust in deze blog.

Kinderkledingtrends winter 2019/2020

De nieuwste kindermode is weer helemaal te gek. Tijdens mijn online zoektocht naar een winterjas heb ik ontzettend gave en en mooi dingen gezien, je wordt er hebberig van!

Ik neem je mee in wat ik heb gezien van het seizoen herfst winter 2019-2020. We gaan weer verder met natuur en dierenprintjes, maar ook met contrasten en heldere kleuren. Qua kleuren zag ik dit jaar veel rood, oranje en bruin (roest), maar ook mosgroen en blauw. Deze jas van Moodstreet vind ik ook erg mooi en meteen een voorbeeld van groen en natuurprint.

Zelf houd ik erg van kleur, dus ben ik ook gaan kijken bij de merken die dit bieden. Zoals B.Nosy en Quapi, veel felle kleuren, glitter en printjes. Dit jurkje van B.Nosy combineert een panterprint met fel roze.

B.Nosy najaarscollectie 2019

Kinderwinterjassen 2019 – 2020

Wat mij direct opviel bij de kinderwinterjassen in het seizoen herfst winter 2019 is dat er veel jassen tweezijdig te dragen zijn en / of bestaan uit meerdere materialen.

Zoals de jassen van Tumble ’n Dry, Like Flo en B.Nosy. Er was een jas van B.Nosy die direct heel hard ging, binnen een paar uur was deze trendy korte kinderwinterjas, volgens mij, op meerdere websites uitverkocht. Begrijpelijk, want hij is erg tof. Twee looks voor de prijs van één. Aan de ene kant, blauwe bont met aan de achterkant goud met gekleurde banen. De jas is er ook in het fel groen.

bnosy tweezijdige winterjas
Foto: B.Nosy – Schattigebabykleertjes.nl

Erg leuk, vind ik het, om te zien dat er ook voor de jongens meer kleur is gebruikt. Gele en rode winterjassen bijvoorbeeld. Deze rode van Moodstreet vind ik prachtig. Het parka model is mooi, stoer en heerlijk warm.

jongens winterjas moodstreet
Foto: Schattigebabykleertjes.nl

Tumble ‘N Dry heeft hele wintersets bij een winterjas. Muts, sjaal en wanten komen bij de jas. Natuurlijk ook ideaal, want het is niet altijd makkelijk om een goede match met een winterjas te maken rondom deze anti-kou-kledingitems.

Schattigebabykleertjes winterjas Tumble n Dry
Foto: Schattigebabykleertjes.nl

Een lange winterjas is ideaal voor wanneer het echt koud is. Het liefst ook waterdicht, voor onze dochter zochten we een lekkere warme jas uit voor op het schoolplein, het buitenspelen en misschien kan hij zelfs mee naar de sneeuw deze winter. De jas is donkerblauw en heeft een gouden en roze baan over de voor- en achterkant. Er worden ook bij deze jas verschillende materialen gemixt, dit geeft een speelse en stoere look. Het roze accent maakt het meisjesachtig genoeg voor onze roze dame.

Schattigebabykleertjes winterjas
Foto: Schattigebabykleertjes.nl

Heb jij al een winterjas uitgezocht voor jou kinderen? Waar gaat je voorkeur naar uit? Ik ben heel benieuwd. Bij Schattigebabykleertjes.nl vond ik deze leuke jassen, maar ze hebben nog veel meer toffe merken, ken je ook B’Chill, O’Chill en Tygo & Vito al?

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kindermode trends najaar 2019/2020
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *