KLABU lanceert kleurrijke kindercollectie

Persbericht- In matching outfits sporten met het hele gezin, het kerstcadeau met impact geven, of gewoon omdat je KLABU en de ‘unbeatable spirit’ van vluchtelingen support. De nieuwe kindercollectie van KLABU is klein, met een grote missie.

KLABU lanceert kleurrijke kindercollectie

KLABU: support the unbeatable spirit.

De collectie, speciaal ontworpen met levendige kleuren en de signature KLABU butterfly print, bestaat uit twee iconische multisportshirts en twee comfortabele hoodies. De shirts zijn verkrijgbaar in felroze en kobaltblauw en de hoodies in fuchsia roze en kobaltblauw. Elke aankoop draagt bij aan de missie van KLABU om wereldwijd sport en spel mogelijk te maken in vluchtelingenkampen voor jong en oud. 50% van de winst investeert KLABU in het bouwen van sportclubhuizen voor vluchtelingen. Zo kunnen ook zij plezier hebben, dromen en hun leven weer opbouwen. Vanaf vandaag kunnen ook de allerkleinsten aan de grootse missie van KLABU meedoen: vluchtelingen wereldwijd in staat stellen om te sporten en te spelen, en zo hun leven weer op te pakken. KLABU lanceert namelijk zijn eerste kindercollectie voor baby’s en kinderen van 1 maand tot 12 jaar oud, en elke aankoop draagt bij aan sportprojecten in vluchtelingenkampen! De sportshirts (vanaf € 29) en hoodies (€ 49) zijn vanaf nu verkrijgbaar in de KLABU-winkel op de Haarlemmerdijk 106 in Amsterdam, of onlinevia www.klabu.org. Behalve sportkleding voor verschillende sporten is er nog veel meer te koop bij KLABU, zoals truien, joggingbroeken, voetballen, sokken en toffe accessoires.

Over KLABU

Het Amsterdamse sportmerk KLABU maakt en verkoopt sportkleding met een missie: 50% van de winst investeert KLABU in
het bouwen van sportclubhuizen voor vluchtelingen om ze een kans te geven plezier te hebben en hun leven weer op te pakken. De eerste sportprojecten in Kenia en in Nederland zijn inmiddels gelanceerd, en binnenkort komt daar een project bij in het vluchtelingenkamp op Lesbos, in Griekenland. In samenwerking met voetbalclub Paris Saint-Germain wordt nu gewerkt aan een sportclubhuis in Bangladesh. De ambitie is om binnen tien jaar wereldwijd 1.000.000 vluchtelingen
aan het sporten en spelen te krijgen. Daar kan iedereen aan bijdragen door KLABU-sportkleding te kopen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *