Knuffels, knuffels en nog eens knuffels

What's on mama's mind pluche knuffelsLekker knuffelen met knuffels van plucheknuffel.nl.

Welk kindje is er nou niet gek op knuffels? Mijn kindjes zijn er dol op. Zelfs onze kleine meid, met haar amper 4 maandjes oud, houdt haar konijntje al stevig vast.

Afgelopen weekend kregen wij een grote doos toegestuurd. Vol met knuffels. Kun je je voorstellen wat voor feest dat hier is geweest, met uitpakken? Er werd vooral veel “wauw” geroepen. Vervolgens werden alle knuffels om de beurt flink geknuffeld.

Hier zie je er drie uitgestald. Zijn ze niet reuze schattig?What's on mama's mind pluche knuffels

De knuffels komen van Plucheknuffel.nl. Hier hebben ze ontzettend veel leuk, lieve, zachte en stoere knuffels. Ik ben gek op schattige knuffels en grappige knuffels. Ben je op zoek naar een klein knuffeltje van een paar centimeter of eentje van 4 meter? Je vind ze allemaal in deze schattige webshop. Zoeken op de website is eenvoudig. Het assortiment van Plucheknuffel.nl is verdeeld in verschillende thema’s. Wil je een bepaald dier? Geen probleem, je vindt hem zo. Zo zijn er boerderijdieren, wilde dieren, zeedieren, vogels en nog veel meer.

Zittende soft-pluche Flamingo 25 cm
What's on mama's mind flamingoDe roze flamingo is ronduit hilarisch. Een super kraamcadeau-idee. De roze vogel met zijn flapvoetjes is heerlijk zacht en ondanks dat hij voor mijn dochters kamertjes is, vindt mijn zoontje hem geweldig. Dus roze, maar niet alleen voor meisjes, haha. De roze flamingo kost € 6,95.

 

Zittende pluche Leeuw 16 cm
What's on mama's mind leeuw plucheknuffelDeze leeuw kwam speciaal voor mijn zoontje en hij knuffelt hem helemaal suf. We zijn pas nog naar de dierentuin geweest, de leeuwen “poes!” vond hij natuurlijk wel even spannend en heel bijzonder.
De stoere, schattige en lieve pluche leeuw kost € 7,95.

 

Zoek jij een kraamcadeautje? Een verjaardagscadeautje? Neem is een kijkje in die leuke webshop, maar nog een tip: Houd mijn blog in de gaten, want er komt ook een superschattige winactie aan met Plucheknuffel.nl.

 
What's on mama's mind opgestuurd artikel
 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

2 reacties op “Knuffels, knuffels en nog eens knuffels

  Kirsten

  (11 maart 2016 - 19:08)

  Die knuffels zien er heel erg leuk uit! & helemaal niet duur, in tegenstelling tot vele andere knuffels die vaak heel erg veel geld kosten..

   mamasmind

   (12 maart 2016 - 12:25)

   Klopt Kirsten!! Dank voor je berichtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *