Burgers’ light

What's on mama's mind Burgers zoo light Breng ook een bezoek aan Burgers’ Light in Burgers Zoo, Arnhem. Dit kan nog tot en met 28 februari a.s.
Afgelopen vrijdagavond gingen wij naar onze favoriete dierentuin. We hadden extra vroeg gegeten, zodat we er om 18:15 uur waren. We hebben aan abonnement en komen er vaker. Nu was het extra speciaal: We konden ‘s avonds.

Vanaf 18:00 tot 20:00 uur kun je een bezoek brengen aan Burgers’ Light. Dagbezoekers van de dierentuin mogen het evenement dezelfde avond gratis bijwonen, terwijl overige bezoekers vanaf 18.00 uur slechts 10 euro per persoon betalen. Het evenement eindigt elke avond om 20.00 uur. Abonnementhouders mogen Burgers’ Light zelfs gratis bezoeken

Wat houdt het in? De dierentuin is verlicht. Met superleuke What's on mama's mind bushverlichtte dieren. Een waar spektakel. We zijn een klein stukje buitenlangs gelopen. De pinguïns zaten buiten en toen via de Desert, naar de Bush en de Ocean. Het overgrote deel van het evenement speelt zich af in de geheel overdekte Bush, Desert en Ocean.  Wij slaan de Desert vaak over, omdat wij die eigenlijk niet zo leuk vinden. Tenminste, niet zo leuk als de rest. Maar, wauw, wat was dat de moeite waard. De cactussen waren verlicht, er waren plastic, verlichte, bloemen. De vogels vlogen gewoon over je heen, super gaaf. De steenbokken (zijn het steenbokken?) die op de rotsen lagen zagen er extra indrukwekkend uit, het leken wel schedels die in het donker lagen. Dat klinkt heel spannend, maar ons zoontje van 2 vond het prachtig. Totaal niet spannend. Ook de Bush was prachtig verlicht. Zoals op deze foto, de waterval. Ik ben uiteraard ook heel trots op de mooie foto, die ik zelf heb gemaakt, haha.

what's on mama's mind oceanDe Ocean is sowieso het favoriete plekje in deze dierentuin voor mijn zoontje. De vissen die over hem heen zwemmen. Dat is zo’n beleving. Hij vindt het geweldig. In de grotten van de ocean hingen lichtjes in de vorm van zeepaardjes en octopussen.

Als afsluiting liepen we via de Bush de stallen van de giraffen in. Die daar druk aan het eten waren.

Zaterdagochtend kwam dat uiteraard direct weer ter sprake, aan de ontbijttafel, met mijn zoontje. Die had het allemaal heel bijzonder gevonden. Maar wij zelf ook.

En onze lieve kleine dame, die die dag 4 maandjes oud is geworden, heeft heerlijk liggen slapen in mijn draagdoek. Ondanks dat je met de kinderwagen prima door de dierentuin kan, is het met een draagdoek nog idealer. Dus ik ben erg blij met mijn Babylonia draagdoek.

Mocht je nog kunnen gaan, ga gauw: http://www.burgerszoo.nl/light

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *