Kom samen met Naïf in actie voor het Emma Kinderziekenhuis

Kom samen met Naïf in actie voor het Emma Kinderziekenhuis. Je kent de producten van Naïf vast wel ze komen zo vaak op de blog voorbij: natuurlijke verzorgingsproducten voor jou (zie de review over Naif no nonsense skincare ) en je baby. Naïf werkt met tal van ziekenhuizen samen, zo ook met het Emma Kinderziekenhuis. Toen de Naïf  oprichters Jochem en Sjoerd op de IC Neonatologie liepen, werden ze overvallen door kippenvel.

Naïf in actie voor Stichting Steun Emma

Bekijk nu de blog van 19 december waarin ik samen met Daphne Deckers een giftset weggeef.
naif daphne deckers emma kinderziekenhuis
Wist je dat één op de zeven kinderen wordt geboren voor week 37? En dat er jaarlijks ruim 2000 baby’s worden geboren voor de 32e week? De kans is groot dat deze baby’s problemen krijgen met functioneren op latere leeftijd. Om ze de allerbeste start van hun leven mee te geven, is er geld nodig. Geld voor onderzoek, innovatie en technologie. Geld voor extra voorzieningen voor de te vroeg geboren- en ernstig zieke baby’s en de ouders. Daarom is Naïf een actie gestart.
Koop je van 6 tot en met 24 december een baby & kids Giftbox*, dan doneer je automatisch €5 euro aan Stiching Steun Emma. Zo worden dromen werkelijkheid en help je de kleine vechtersbazen op weg naar een goed leven. Draag jij je ook je steentje bij? Wij wel in ieder geval!
*De giftboxen zijn te vinden op www.NaifCare.com, Wehkamp en de Bijenkorf.
Naif

Lancering door Daphne Deckers in de Bijenkorf

Op 18 december wordt in de Bijenkorf, Amsterdam de actie gelanceerd door Daphne Deckers van 13.00u tot 15.00u. De giftsets zijn daar te verkrijgen op de baby & kids afdeling op de 4e etage. En ik ben er ook bij en ga vragen of Daphne een giftset wil signeren, zodat we ze kunnen verloten op What’s on mama’s mind.
What's on mama's mind shampoo

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *