Kuddegedrag Speelgoed van het jaar 2022

Vanaf begin dit jaar konden bedrijven spellen insturen, waarna een vakjury 45 winnende speelgoedartikelen uit koos. Er zijn winnaars in 15 categorieën. Kudde Gedrag (wat je ook doet, val niet op!) is een van deze winnaars. Dit spel van DGTL Detox is winnaar in de categorie Familiespellen vanaf 10 jaar. Een plek waar je trots op mag zijn om winnaar in te zijn! Gezellig spelletjes doen met het hele gezin is de perfecte tijdsbesteding nu het najaar weer begonnen is. Stem jij ook mee op het leukste speelgoed van Speelgoed van het jaar 2022?

Kuddegedrag

kudde gedrag roze koe

Kuddegedrag is een gezelschapsspel met een redelijk eenvoudige missie: denk zoals de groep denkt. Dat klinkt best simpel toch? Maar is dat het ook?

Het is de bedoeling dat je een antwoord opschrijft dat je niet laat zien aan de anderen met wie je dit spel speelt. Als je antwoord in de meerderheid is, dan win je een koefiche. Je hoopt dus dat de anderen hetzelfde opschrijven als jij. Maar, ben jij de vreemde eend in de bijt, heb jij als enige een bepaald antwoord gegeven, dan belandt de Roze Koe in jouw kudde en is die kudde voorlopig niet waard je, totdat iemand anders een antwoord geeft dat niemand anders geeft, dan schuift de Roze Koe naar een ander weiland.

De winnaar is het meest volgzame Kuddedier.

kudde gedrag roze koe

Ik vind het een erg leuk en origineel spel. Lekker makkelijk om te spelen en garantie voor heel veel lol. Probeer anders te denken, wat doet de rest! Dat is nog best lastig. Het spelletje kan je kort en snel spelen, maar ook zo lang als je wilt. Er zijn 200 vragenkaarten, 1 roze koe, 62 koefiches, 1 wie en 2 blokken met antwoordblaadjes in het spel. Dus je kan je lol er wel mee op!

Het is een mooi vormgegeven spel, met duurzame producten. Er is veel gebruik gemaakt van karton. De doos wordt dichtgeplakt met twee stickers, daarop kan je lezen dat ze gemaakt zijn van “planten”. Het kleurgebruik, de afbeeldingen, het is allemaal heel aantrekkelijk gemaakt en sluit goed aan bij de doelgroep (10+ jaar). Het allerbelangrijkste, het spel zelf, en ja die is heel leuk!

Adviesverkoopprijs € 24,99

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Kuddegedrag Speelgoed van het jaar 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *