Kwebbels Kinderboeken een gratis boekenpakket

Wij hadden twee mooie proefpakketjes met kinderboeken in de brievenbus. Een boekenpakket voor mijn dochtertje van 1,5 jaar en een boekenpakket voor mijn zoontje van 3 jaar. Allebei 4 lees-, leer- of doeboeken. Hartstikke leuk, van Kwebbels. Laten wij hier nou net gek zijn op (voor)lezen en ook voor op vakantie komt het erg goed uit. Graag vertellen we jou er meer over.

Kwebbels kinderboekenclub

Kwebbels boekenpakket

Bij Kwebbels kinderboekenclub een lidmaatschap op een leespakket. Je kan elke maand, om de maand, om de twee maanden, wat jij wilt, een boekenpakket thuis krijgen. Je geeft aan uit welke leeftijdscategorie (0 tot 12 jaar) je een boekenpakket zou willen en vervolgens of het voor een jongen of een meisje is. Wij hebben een jongen van 3 jaar en een meisje van 1,5 jaar, daarop aangepast kregen wij twee pakketjes in de brievenbus. In een grote stevige witte envelop, met een vrolijke kaart met ons adres erop. In elk pakket zaten vier boeken. Stevige leesboeken, maar ook flexibele stickerboeken. Het zijn immers lees-, leer- en doeboeken. Heel mooi gevarieerd dus.

Een boekenpakket bestellen bij Kwebbels

In deze blog laat ik zien hoe het in zijn werk gaat. Je kan via de link boekenpakket Kwebbels een gratis proefpakket aanvragen, waarbij je de eerste maand alleen de administratie- en verzendkosten van € 6,95 betaalt. Daarna wordt het een abonnement, tenzij je opzegt. want het is maandelijks opzegbaar (telefonisch en per e-mail). Ben je het dus na één of twee keer al zat, dan zeg je het gewoon op. De normale prijs is € 13,95 na administratie- en verzendkosten.

Als je kiest voor het gratis proefpakket dan word er telefonisch contact opgenomen met je om door te geven of het voor een jongetje of een meisje is en voor welke leeftijd.

Kwebbels kinderboekenclub

Voor welke leeftijd wordt jullie pakket samengesteld? Wij pakten een pakket voor 0 tot 2 jaar uit en een pakket 3-5 jaar. Het pakket bevat 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken en is samengesteld op basis van de leeftijd en het geslacht van uw kind. Wij hadden dus 8 boeken tegelijk erbij, ontzettend leuk.

Kwebbels boekenpakket0-2 jaar – Leespakket voor de aller jongsten

Lezen met de allerkleinsten. Dat betekent voorlezen, lekker op schoot zitten, plaatjes kijken, nieuwe woordjes leren, de wereld verkennen, samen de dieren nadoen en liedjes zingen. En met dit leespakket gebeurt juist dat! Hoe klein je kindje ook is, samen lezen is leerzaam, leuk en versterkt de band. Je kunt nooit te vroeg beginnen want zelfs de allerkleinsten vinden aandacht fijn en luisteren graag naar bekende stemmen.

Mijn dochtertje van 1,5 jaar is gek op boeken met dieren. Ze probeert dan ook elk geluid na te doen als ze een beest in het boek ziet. Een paard “hieee” een koe “boeee” en dat vol enthousiasme. Je herkent het vast.

3-5 jaar – peuter & kleuter leespakket

Cars stickerboek kwebbels

Kinderen gaan de wereld ontdekken. Zien, horen en snappen steeds meer en willen alles zelf doen. Het leespakket sluit hier op aan. Met een voorleesboek voor het vaste verhaaltje voor het slapengaan. Maar ook met peuterboeken die je kindje verder uitdagen, waar onder anderen in getekend, geplakt en geknipt mag worden. Uiteraard mogen de televisiehelden zoals Piet Piraat, Dora en Sesamstraat niet ontbreken.

Voor mijn zoontje was het nog meer pret, met zijn drie jaar beseft hij veel meer wat een “cadeautje” is of dat hij iets krijgt. Het is dan ook echt een verrassing om pakketje uit te pakken. De boeken vielen in de smaak. Eén van de boeken, het stickerboek van Cars, heb ik heel gauw weggestopt. Wij gaan namelijk binnenkort op vliegvakantie. Het lijkt mij uitstekend om dit cadeau te doen aan hem in het vliegtuig, daar kan hij zich goed mee vermaken. Hij is gek op auto’s en stickers plakken vindt hij fantastisch, vooral op mij of op zijn vader, haha.

Voor mijn dochtertje heb ik overigens ook een boekje opzij gelegd.

Cars stickerboek kwebbels

Wat vind ik er van?

Ik denk dat het reuze leuk is om een abonnement te hebben op boeken. Vroeger ging ik elke twee weken naar de bibliotheek met mijn ouders en las ik heel wat boeken. Ik herinner dan echt de periode dat ik al wat ouder was dan 1,5 jaar of 3 jaar (zoals mijn kinderen) natuurlijk, want toen werd ik nog voorgelezen. De kasten met boeken bij opa en oma puilen uit, dus we hadden heel wat voorleesboeken.

Variatie is leuk. De boeken die wij hebben gekregen van Kwebbels waren heel gevarieerd en zowel mooie stevige als dunnere stickerboeken. Een leuk gemêleerd pakket. Ik zou zelf niet elke maand vier nieuwe leesboeken hoeven, maar doordat er ook stickerboeken en doeboeken in die zin bij zitten, vind ik het erg leuk. Het maakt het echt een verrassingpakket.

Extra leuk aan een abonnement is dat dus iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, het een feestje is thuis. Daar zal je kind naar uitkijken.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *