Little Love – Bedtijd Baby van Vtech

What's on mama's mind vtech popMeisjes spelen met poppen, jongens spelen met auto’s. Oké, dat is niet helemaal waar bij ons in huis. Hier spelen meisjes wel met poppen, maar ook met auto’s en de jongens omgekeerd ook. De nieuwste aanwinst in ons huis is een bedtijd baby. Little Love Bedtijd Baby van Vtech.

 

 

Little Love – Bedtijd Baby van Vtech

Deze leuke schattige pop is geschikt voor kleintjes van 1 tot 6 jaar. Laat mijn dochtertje nou net 1 jaar zijn en gek op knuffels en poppen. Een echte match met deze leukerd dus. Voor haar eerste verjaardag kreeg zij een houten poppenwagen. Of mijn zoontje kreeg een ‘kruiwagen’ voor zijn auto’s op haar verjaardag (de poppenwagen in zijn ogen). Het is een van de twee in ons huis, haha.

Sinds afgelopen week ligt er mooie paarse bedtijd pop in de poppenwagen. Deze wordt met veel liefdeWhat's on mama's mind vtech baby bedtijd pop en soms veel geweld rond gereden door onze woonkamer. Af en toe wordt even op de buik en op de heupjes van het poppetje gedrukt. De knopjes zorgen er namelijk voor dat er melodieën en geluiden worden afgespeeld.

Geavanceerd

Zoals je gewend bent van Vtech heeft deze pop heel veel functionaliteiten. De pop kan lachen, huilen, praten en echt slapen met geluidjes. Op de borst van de pop zit een hartje dat licht geeft tijdens het praten of zingen. Druk je op de zon, dan is het tijd om op te staan voor de babypop als je op de maan drukt, dan gaat het popje slapen. De pop zegt welterusten, vraagt om een knuffel en zingt (slaap)liedjes. Als je de pop neerlegt sluit ze haar oogjes, rechtop gezet zijn de ogen weer open.

Ook heeft de pop een speentje, in de vorm van een vlinder. Deze fopspeen zit vast aan de kleding van de pop. De kleding kan niet uit, maar je kan er eventueel wel kleding overheen doen.

What's on mama's mind fopspeen popKnuffelen maar

De pop wordt hier goed geknuffeld. Mijn dochtertje is een echt knuffelkontje en geeft de pop dan ook graag een stevig omhelzing.

Hoewel mijn dochtertje aan de jonge kant is om gericht moedertje te spelen over de pop, speelt ze er wel graag mee. Ze loopt er mee rond en geeft haar af en toe een flinke knuffel. Dat maakt de pop ook leuk voor langere tijd. Nu ze één jaar is is de pop geschikt om te knuffelen en naar de muziekjes te luisteren. Straks begrijpt ze de zon en de maan op de pop en daarna gaat ze misschien wel meezingen met de liedjes en moederen over de pop.

De Little Love Bedtijd Pop is van Vtech en kost +/- € 22,00.

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Speelgoed: Vtech Little Love
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *